News
notix pixel id

Un bărbat din Onești a sechestrat doi muncitori. Ambii bărbați au fost uciși

01.03.2021 | 21:14
Un bărbat din Onești a sechestrat doi muncitori. Ambii bărbați au fost uciși
Un bărbat din Onești a sechestrat doi muncitori. Unul dintre oameni a fost ucisSursa foto: pressbubb.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 68 de ani din Onești a sechestrat într-un imobil doi muncitori. Se pare că oamenii efectuau lucrări la un apartament care îi aparținuse suspectului. Ambii bărbați au fost uciși.


Update, ora 21:00

Gabriela Ciobanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, a declarat că și cel de al doilea bărbat a decedat. Omul fusese grav rănit. De asemenea, aceasta a precizat că nu deține informații noi despre starea de sănătate a agresorului.


Știre inițială

Răpitorul ar fi fost și el împușcat de polițiști pentru că nu s-ar fi supus ordinelor. Ambii prizonieri au fost înjunghiați cu un cuțit, armă de care bărbatul de 60 de ani se folosise pentru a-i reține pe cei doi împotriva voinței lor.

ADVERTISEMENT

Toate cele trei persoane au fost transportate la spital, dar pentru unul dintre muncitori a fost prea târziu, medicii declarând decesul. Bărbatul avea doar 36 de ani, scrie Antena 3. Cel de al doilea om a murit și el la câteva ore distanță.

Un bărbat din Onești a sechestrat doi muncitori. Unul dintre oameni a fost ucis

Atât agresorul, cât și celălalt muncitor sunt în stare gravă. Oamenii legii au fost nevoiți să intervină forțat în apartament după ce omul a devenit violent și i-a rănit pe cei doi.

ADVERTISEMENT

„Polițiștii au fost sesizați că un bărbat ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut”, a trasnmis IPJ Bacău.

Oamenii legii au trimis un negociator la fața locului, alături de mai multe echipaje de polițiști. Aceștia au încercat să stea de vorbă cu bărbatul, însă nu s-au înțeles.

ADVERTISEMENT

Se pare că cel care a sunat la 112 a fost chiar agresorul. Acesta a anunțat autoritățile că a reținut muncitorii și îi va ucide.

Omul a intrat în apartamentul care îi aparținuse și a constatat că muncitorii efectuază lucrări de reparații acolo. Supărat că a pierdut locuița, omul i-a sechestrat pe cei doi bărbați. Bărbatul obișnuia să-și viziteze fosta locuință zilnic, de 11 ani.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri