News

Un bărbat din Onești a sechestrat doi muncitori. Ambii bărbați au fost uciși

01.03.2021 | 21:14
Un barbat din Onesti a sechestrat doi muncitori Ambii barbati au fost ucisi
Un bărbat din Onești a sechestrat doi muncitori. Unul dintre oameni a fost ucis Sursa foto: pressbubb.ro
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 68 de ani din Onești a sechestrat într-un imobil doi muncitori. Se pare că oamenii efectuau lucrări la un apartament care îi aparținuse suspectului. Ambii bărbați au fost uciși.


Update, ora 21:00

Gabriela Ciobanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, a declarat că și cel de al doilea bărbat a decedat. Omul fusese grav rănit. De asemenea, aceasta a precizat că nu deține informații noi despre starea de sănătate a agresorului.

ADVERTISEMENT

Știre inițială

Răpitorul ar fi fost și el împușcat de polițiști pentru că nu s-ar fi supus ordinelor. Ambii prizonieri au fost înjunghiați cu un cuțit, armă de care bărbatul de 60 de ani se folosise pentru a-i reține pe cei doi împotriva voinței lor.

Toate cele trei persoane au fost transportate la spital, dar pentru unul dintre muncitori a fost prea târziu, medicii declarând decesul. Bărbatul avea doar 36 de ani, scrie Antena 3. Cel de al doilea om a murit și el la câteva ore distanță.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Onești a sechestrat doi muncitori. Unul dintre oameni a fost ucis

Atât agresorul, cât și celălalt muncitor sunt în stare gravă. Oamenii legii au fost nevoiți să intervină forțat în apartament după ce omul a devenit violent și i-a rănit pe cei doi.

„Polițiștii au fost sesizați că un bărbat ar fi reținut, împotriva voinței lor, într-un imobil din localitate, doi bărbați, care efectuau lucrări de reparații la un imobil ce i-a aparținut celui în cauză în trecut”, a trasnmis IPJ Bacău.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au trimis un negociator la fața locului, alături de mai multe echipaje de polițiști. Aceștia au încercat să stea de vorbă cu bărbatul, însă nu s-au înțeles.

Se pare că cel care a sunat la 112 a fost chiar agresorul. Acesta a anunțat autoritățile că a reținut muncitorii și îi va ucide.

ADVERTISEMENT

Omul a intrat în apartamentul care îi aparținuse și a constatat că muncitorii efectuază lucrări de reparații acolo. Supărat că a pierdut locuița, omul i-a sechestrat pe cei doi bărbați. Bărbatul obișnuia să-și viziteze fosta locuință zilnic, de 11 ani.

ADVERTISEMENT