ADVERTISEMENT
News

Un bărbat din Slatina a fost găsit spânzurat. Ce scria în biletul de adio: „M-am săturat”

Autor: Bogdan Solomon | 12.04.2021 | 20:38
Un bărbat din Slatina a fost găsit spânzurat. Ce scria în biletul de adio: „M-am săturat”
Bărbatul și-a pus capăt zilelor în atelierul auto din apropierea locuinței. Sursa foto: Colaj Fanatik

Un bărbat de 55 de ani și-a pus capăt zilelor, noaptea trecută, într-un garaj din cartierul Satu Nou, aflat la periferia municipiului Slatina. Cumnatul şi sora l-au găsit atârnând în ștreang și, îngroziți de scena la care au asistat fără voia lor, au alertat imediat autoritățile.

ADVERTISEMENT

Potrivit adevărul.ro, le-a lăsat și un bilet de adio prin care a încercat să-și justifice gestul, dând de înțeles că a primit amenințări cu moartea din partea unui membru al familiei.

M-am săturat!”, a scris acesta, menționând că nu suferea de afecțiuni psihice. Din păcate, echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Olt, solicitat să intervină la fața locului, nu a mai putut face nimic altceva decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT

Caz șocant în Slatina. Și-a pus capăt zilelor, la 55 de ani

Sursa citată relatează că bărbatul a ales să încheie socotelile cu viaţa în micuțul său atelier auto de la periferia municipiului Slatina, nu foarte departe de apartamentul în care locuia.

De altfel, așa ar fi fost acoperite aproape toate cheltuielile familiei. „De aici s-a făcut casa“, le-a transmis acesta printr-un mesaj scris chiar pe perete. În cauză a fost demarată o anchetă și urmează să se stabilească împrejurările exacte în care s-a produs decesul.

ADVERTISEMENT

La data de 12 aprilie, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apelul 112 despre faptul că un bărbat ar fi fost găsit spânzurat la o adresă din Slatina.

Echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Slatina, formată din polițiști de investigații criminale și criminalist, s-a deplasat de îndată la adresa indicată.

ADVERTISEMENT

La fața locului a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat, de 54 de ani, din localitate. Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violență, cu excepția șanțului din jurul gâtului,  specific spânzurării.

Acesta a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea situației de fapt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!