News

Un bărbat din SUA și-a ucis fratele farmacist. Motivul halucinant: „Făcea rău oamenilor cu vaccinul anti-COVID-19”

Un bărbat din SUA și-a ucis fratele farmacist, din cauza vaccinului pentru coronavirus
08.10.2021 | 11:21
Un barbat din SUA sia ucis fratele farmacist Motivul halucinant Facea rau oamenilor cu vaccinul antiCOVID19
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Statele Unite este acuzat că și-a ucis fratele din cauza faptului că acesta era farmacist și că „îi otrăvea” pe oameni cu vaccinul împotriva noului coronavirus.

Bărbat acuzat că și-a ucis fratele din cauza că era farmacist și „făcea rău” cu vaccinul pentru Covid-19

Mai mult decât atât, individul a precizat că el făcea rău persoanelor cu acest serviciu de imunizare. Acuzatul este Jeffrey Burnham, de 46 de ani, care și-a ucis nu numai fratele, cât și pe soția acestuia, în propria lor casă.

ADVERTISEMENT

Înainte să comită oribila crimă, bărbatul a mai ucis și o bătrână. Femeia ucisă cu o seară înainte avea 83 de ani, iar individul i-a furat acesteia și mașina.

Cel care a descoperit cadavrul bătrânei a fost un vecin, în seara zilei de 29 septembrie, a informat The New York Times.

ADVERTISEMENT

Fratele agresorului și soția sa, omorâți în casa lor

Cei doi soți, în vârstă de 58 și 57 de ani, au fost împușcați în propria lor casă, aflată în apropiere de Baltimore. Conform unei informări a presei din Statele Unite, mama inculpatului a povestit că acesta era instabil mental.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul uciderii celor doi soți pentru că inculpatul le-a furat mașina și a fugit. El a fost descris de poliție drept „înarmat și periculos”.

ADVERTISEMENT

Informațiile poliției arată că Jeffrey Burnham locuia nu departe de casa Rebeccăi Reynolds, pe care a ucis-o pe 29 septembrie și după care i-a furat mașina, cu care a mers la casa fratelui său.

Unde a fost găsit bărbatul care a ucis trei oameni

După ce a comis aceste crime, el a fost adus în fața justiției și a fost acuzat de trei omucideri.

ADVERTISEMENT

„Burnham a declarat că fratele său omora oameni cu vaccinul Covid”, arată documentele depuse de poliție în instanță.

Bărbatul a fost găsit la scurt timp după comiterea faptelor, în apropiere de orașul Ellicott, mai precis în Davis, un orășel de munte.

Cel care i-a alertat pe oamenii legii despre locația individului a fost o persoană care l-a întâlnit, pentru că Jeffrey Burnham a mers la el să îi ceară benzină.

Mai mult, el i-a spus bărbatului în cauză că îl va vedea la televizor.

ADVERTISEMENT