News

Un bărbat din Târgoviște a fost omorât în bătaie pe stradă, în plină zi. Anunțul polițiștilor

Un bărbat din Târgoviște a fost omorât în bătaie, în plină zi, pe o stradă din oraș după un conflict spontan cu un alt bărbat.
01.12.2022 | 16:08
Un barbat din Targoviste a fost omorat in bataie pe strada in plina zi Anuntul politistilor
Bărbat ucis pe stradă în Târgoviște. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Victima în vârstă de 52 de ani a fost implicată într-o altercație cu un bărbat în vârstă de 48 de ani, care a ajuns după gratii pentru 24 de ore după fapta comisă.

Un bărbat din Târgoviște, omorât în bătaie pe stradă

Potrivit anchetatorilor atacatorul a fost reținut pentru loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.
“Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, urmând să fie prezentat magistraţilor, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

ADVERTISEMENT

Din investigaţiile efectuate a rezultat faptul că, la data de 28 noiembrie, în timp ce se afla într-o piaţă din municipiul Târgovişte, pe fondul unei conflict spontan, bănuitul ar fi agresat fizic un bărbat de 52 de ani, ulterior, acesta decedând”, a transmis IPJ Dâmbovița.

Atacatorul va fi prezentat joi magistraților pentru a fi reținut pentru 30 de zile. În urmă cu o săptămână trei bărbați din Rășnari au fost arestați după ce au fost aproape să omoare un om, într-un mod similar, potrivit Digi 24.

ADVERTISEMENT

Cei trei bărbați au fost arestați după ce victima lor a fost bătută până a rămas inconștientă pe marginea drumului.

Victima a primit peste 50 de zile de îngrijiri medicale după bătaia violentă încasată pe străzile orașului unde locuia.

ADVERTISEMENT

”Trei persoane de sex masculin, în vârstă de 25 ani, 20 ani şi 43 ani, născuţi şi domiciliaţi în judeţul Sibiu au agresat persoana vătămată, persoană de sex masculin în vârstă de 31 ani, născut şi domiciliat în judeţul Sibiu, aplicându-i lovituri care i-au produs leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 50-55 zile de îngrijiri medicale, în caz de evoluţie favorabilă.

În urma leziunilor traumatice suferite, viaţa sus-numitului a fost pusă în primejdie.

Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanţa din data de 21.11.2022, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a celor trei suspecţi, iar prin ordonanţa din 22.11.2022 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de aceştia pentru infracţiunea de tentativă de omor”, a precizat prim procuror adjunct Ruginosu Mihaela.

ADVERTISEMENT
Tags: