News

Un bărbat din Târgoviște, internat la Psihiatrie, a fugit din spital. Ce s-a întâmplat după mai multe ore

A fost alertă în județul Dâmbovița, după ce un bărbat din Târgoviște, internat la Psihiatrie, a fugit din spital. Cum s-a încheiat incidentul
15.05.2023 | 08:18
Un barbat din Targoviste internat la Psihiatrie a fugit din spital Ce sa intamplat dupa mai multe ore
A fost alertă în Dâmbovița: Un bărbat din Târgoviște, internat Psihiatrie, a fugit din spital. Cum s-a încheiat incidentul. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

A fost alertă într-o secție de Psihiatrie din Dâmbovița, după ce un bărbat de 73 de ani, din Târgovișe, a plecat fără acordul nimănui. Panicați, medicii au alertat autoritățile. Ce s-a întâmplat cu pacientul.

A fost alertă în Dâmbovița: un bărbat din Târgoviște, internat Psihiatrie, a fugit din spital. Cum s-a încheiat incidentul

În weekendul recent încheiat, angajații Poliției din Moreni au fost în alertă. Un pacient a fugit de la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de la Ochiuri. Bărbatul, în vârstă de 73 de ani, originar din Târgoviște, a plecat voluntar, sâmbătă seara, din curtea unității medicale.

ADVERTISEMENT

Din fericire, după mai multe ore de căutări, bărbatul a fost găsit de polițiști. Acesta a fost dus și încredințat cadrelor medicale de la Ochiuri. În ciuda temerilor, acesta nu a fost victima niciunei infracțiuni, notează dbonline.

”La data de 13 mai, în jurul orei 21.42, polițiștii din cadrul Secției nr. 6 de Poliție Rurală Moreni , au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un medic din cadrul unei secții de psihiatrie de la o unitate medicală din Ochiuri, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 73 de ani, a plecat voluntar din curtea spitalului, fără a mai reveni.

ADVERTISEMENT

În urma activităților de căutare desfășurate de către polițiști, bărbatul a fost găsit, acesta nefiind victima vreunei infracțiuni. Bărbatul a fost încredințat reprezentanților unității medicale”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Incident similar produs în Vaslui. Bărbat de 35 de ani, fugit de la Spitalul de Psihiatrie

Tot în acest an, un caz similar s-a petrecut în Vaslui. Pe 8 ianuarie, un bărbat de 35 de ani a fugit din Spitalul de Psihiatrie. El a fost depistat, în aceeași zi, pe raza comunei vasluiene Lipovăţ, acolo unde acesta îşi are domiciliul.

ADVERTISEMENT

“Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, au căutat şi depistat, în localitatea Lipovăţ, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din aceeaşi localitate.

Acesta fusese internat într-o unitate medicală, din comuna Grajduri, judeţul Iaşi, în baza sentinţei penale nr. 30 din 8 decembrie 2022 a Judecătoriei Vaslui şi a fugit din unitatea medicală în noaptea de 7 spre 8 ianuarie 2023“, preciza la acea vreme purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

ADVERTISEMENT

Pacientul din Moldova a fost preluat de o escortă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, în vederea reinternării la unitatea medicală. El se afla în unitatea medicală în urma unei pedepse pentru distrugere de echipamente aparţinând CFR.

ADVERTISEMENT
Tags: