News

Un bărbat din Ucraina a „evadat” din carantină și a înotat până la… o armată de polițiști. Video

06.04.2020 | 20:25
Un barbat din Ucraina a evadat din carantina si a inotat pana la o armata de politisti Video
ADVERTISEMENT

Un bărbat din orașul Kiev, Ucraina,  a vrut să ajungă în complexul sportiv Hydropark din Kiev, închis din cauza carantinei. Totul, pentru că se plictisea acasă și s-a gândit că nu va fi deranjat de nimeni în momentul în care ajunge în oaza de liniște din Kiev.

Un înotător a fost arestat la Kiev

Ucraineanul a încercat să înșele vigilența polițiștilor și a înotat spre destinație, însă a fost așteptat de 12 polițiști și încătușat. Semn că socoteala din acasă nu se potrivește cu socoteala din târg.

ADVERTISEMENT

Карантинное купание, 06.04.20

Не вброд, так вплавь — мужчина, которого сотрудники Нацполиции столицы не пустили на спортплощадку в Гидропарке, решил до нее доплыть, несмотря на карантинные запреты:

Posted by NEWSONE TV on Monday, April 6, 2020

Cetățenii din Ucraina se confruntă cum pot cu situația de carantină, astfel că mulți dintre ei încearcă să „evadeze” cum pot din autoizolarea impusă de guvern.

Astfel, în a 21-a zi de carantină un bărbat a simțit nevoia să se bucure de facilitățile centrului sportiv Hydropark din Kiev, situat pe insulele Venețiană și Dolbițki, formate pe Nispru, conform presei din țara vecină.

ADVERTISEMENT

Polițiștii i-au dejucat însă planul și l-au așteptat pe mal, pentru a-l „pedepsi”.  Curajosul și-a tras sufletul minute bune după care s-a „predat” și a fost escortat, civilizat, în duba jandarmeriei.

Bărbatul era convins că, dacă va ajunge la Hydropark prin metoda înotului, va reuși să „prostească” forțele de ordine. Din păcate pentru el, s-a înșelat.

ADVERTISEMENT

Momentul în care bărbatul a ajuns la mal a fost surprins de jurnaliștii care îl așteptau alături de oamenii legii la mal, alături de oamenii legii.

Momentan, Ucraina se confruntă cu 1.318 persoane infectate și 28 de vindecați. 38 de persoane și-au pierdut viața.

ADVERTISEMENT

Desigur, există voci care susțin că autoritățile din Ucraina, asemeni vecinilor din Rusia, nu ar testa îndeajuns și cifrele „oficiale” ar fi irelevante.

ADVERTISEMENT
Tags: