News

Un bărbat din Vâlcea s-a sinucis după ce a aflat că soția infectată cu Covid-19 a murit

19.10.2020 | 19:47
Un barbat din Valcea sa sinucis dupa ce a aflat ca sotia infectata cu Covid19 a murit
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini într-o familie din Tomșani, județul Vâlcea, după ce un bărbat s-a sinucis de supărare că soția i-a murit de Covid-19.

Gheorghe Ciudică, în vârstă de 50 de ani, a fost condus pe ultimul drum alături de soția, Maricica Ciudică, în vârstă de 46 de ani.

ADVERTISEMENT

Tragedia s-a produs în satul Modârceni, din localitatea Tomșani, o comună din apropierea orașului Horezu.

Un bărbat din Vâlcea s-a sinucis de supărare că soția i-a murit răpusă de Covid-19

Conform Gândul, femeia a murit după ce s-a infectat cu Covid-19 și a suferit complicații. De supărare, bărbatul s-a spânzurat în momentul în care a aflat vestea.

ADVERTISEMENT

Familia se pregătea de înmormântarea soției, însă au fost nevoiți să facă o dublă înmormântare după ce l-au descoperit pe bărbat, spânzurat, în garaj.

Localnicii sunt acum în stare de șoc, după ce au auzit ce s-a întâmplat cu soții Ciudică. Toți știau că femeia, Maricica, este în stare gravă la spital la Sibiu, însă nimeni nu bănuia că bărbatul este capabil de un asemenea gest extrem.

ADVERTISEMENT

Pe ea au adus-o sigilată, au trecut-o doar prin faţa casei. S-au respectat normele, cu distanţare, măşti de protecţie. Iar pentru el, sărăcuţul, toată lumea l-a rugat pe preot să spună măcar câteva cuvinte, pentru că ştiţi că la sinucigaşi nu se ţine slujbă religioasă”, au declarat rudele îndurerate pentru Gândul.

Un prieten apropiat al familiei a postat pe Facebook un mesaj de rămas bun: „Astăzi putem să scriem o pagină neagră în sufletul nostru. Rămas bun, Maricica, rămas bun, Gicane! Sunteţi mai presus de ce înţelegem noi… Nu am cuvinte.

ADVERTISEMENT

Aşa ceva nici în cărţi nu se scrie, atâta dragoste nu este de conceput: ea s-a dus, el şi-a luat viaţa, ca să fie cu ea, în aceeaşi zi! Dumnezeu să fie cu voi! Fără cuvinte!”.

ADVERTISEMENT