News

Un bărbat din Vatra Dornei și-a bătut concubina cu sălbăticie, sub privirile tatălui, care l-a încurajat: ”Aia îi spunea. Omoar-o, omoar-o!”

Polițiștii din Vatra Dornei au deschis recent un dosar penal pe numele unui individ care și-a bătut concubina cu pumnii și picioarele, chiar sub privirile tatălui său.
11.08.2022 | 21:01
Un barbat din Vatra Dornei sia batut concubina cu salbaticie sub privirile tatalui care la incurajat Aia ii spunea Omoaro omoaro
Scene șocante la Vatra Dornei. Femeie bătută de concubine, sub privirile tatălui. Foto: bucovinamedia.ro - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Conform bucovinamedia.ro, totul s-a întâmplat în Vatra Dornei, în noaptea de miercuri spre joi, când femeia bătută a reușit să sune la 112 în cele din urmă.

Scene șocante la Vatra Dornei

Concubinul ei în vârstă de 41 de ani consumase băututuri alcoolice și la un moment dat a avut un schimb de replici cu femeia. Nu a durat mult și a urmat o ploaie de pumni și picioare asupra femeii.

ADVERTISEMENT

Cei doi locuiau în străinătate și în urmă cu două zile au venit în vacanță la domiciliul tatălui agresorului. Din cauza loviturilor primite, victima a avut nevoie de îngrijirii medicale și a fost transportată la spital.

E prima dată când mă aduce chiar în starea asta, dar el a mai fost violent. Eu l-am iertat fiindcă avem un copil împreună”, a spus femeia conform observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

În continuare, ea s-a referit și la reacția incredibilă a tatălui agresorului, care în loc să intervină și să oprească agresiunea, și-a încurajat fiul să lovească și mai tare:

Reacția reprobabilă a tatălui agresorului

Tatăl lui se uita şi îl îndemna să dea mai tare şi să mă omoare. Aia îi spunea: omoar-o, omoar-o! S-a mai întâmplat în Olanda…

ADVERTISEMENT

Dar ei având reguli atât de stricte cu copiii, n-am vrut să ajungă pe la social. Mi-l lua şi mi-a fost teamă să nu pierd copilul.”

Potrivit jurnaliștilor de la Antena 1, bărbatul și-a pierdut cumpătul când femeia i-a dezvăluit că dorește să îl ia în Țările de Jos şi pe fiul ei dintr-o altă relaţie, un copil de şapte ani.

ADVERTISEMENT

Micuțul s-a simțit rău, astfel că mama a fost nevoită să-l interneze în spital. ”N-a fost de acord să revin după băiat. Mi-a cerut să îl părăsesc că el nu îl suportă, că nu e copilul lui.” Acela a fost momentul în care au început loviturile.

ADVERTISEMENT