News

Un bărbat din Vrancea a fost găsit împușcat în curtea casei. Ce ipoteză iau în calcul anchetatorii

Tragedie în Vrancea. Un bărbat de 46 de ani a fost găsit împușcat în curtea casei.
26.07.2021 | 15:57
Un barbat din Vrancea a fost gasit impuscat in curtea casei Ce ipoteza iau in calcul anchetatorii
ADVERTISEMENT

Moarte suspectă în județul Vrancea. Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost găsit decedat în curtea casei în care locuia.

Bărbat din Vrancea, găsit împușcat în cap, în curtea casei. Ce spun anchetatorii

Din primele informații, trupul neînsuflețit al acestuia a fost descoperit în comuna Ciorăști, satul Spătăreasa. Pe cadavrul bărbatului a fost observată o plagă produsă prin împușcare.

ADVERTISEMENT

”Dispeceratul de Poliție a fost sesizat cu privire la faptul că în comuna Ciorăşti, sat Spătăreasa, un bărbat a fost găsit decedat în curtea locuinței sale.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 46 de ani, din localitate, care prezenta o plagă prin împușcare”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, conform Agerpres.

ADVERTISEMENT

Cercetările în acest caz abia au început. Din informațiile furnizate până în prezent de polițiști se știe cu certitudine că este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani, care este din localitate și prezintă o plagă prin împușcare.

În prezent s-au demarat cercetări la locul în care a fost descoperit trupul bărbatului din Vrancea.

ADVERTISEMENT

Între timp, cadavrul acestuia a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Ce ipoteză iau în calcul anchetatorii

Cercetările în această speță au fost preluate de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Potrivit ziare.com, principala ipoteză luată în considerare de anchetatori este sinuciderea.

Incidentul din Vrancea vine la nici o săptămână după ce, în Prahova, un bărbat de 34 de ani din Ploiești a fost împușcat în cap cu un pistol cu bile, de fostul său cumnat, în timp ce dormea. Agresorul a fugit de la faţa locului, dar ulterior a fost prins de polițiști și pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

În urma cercetărilor dim 20 iulie, polițiștii au ajuns la concluzia că agresorul, în vârstă de 40 de ani, a mers acasă la fostul său cumnat și l-ar fi împușcat în cap în timp ce acesta dormea, după care a plecat de la locuința lui.

Peste doar câteva ore, bărbatul a fost prins și dus la audieri, iar pe un teren viran din Ploiești a fost găsit și pistolul cu bile cu care a tras.

ADVERTISEMENT