News

Un bărbat din Vrancea s-a urcat băut la volan și a omorât un om. Apoi a fugit de la locul faptei

Un bărbat beat a ucis un om, după ce s-a urcat la volan fiind beat. Vinovatul a fugit de la locul faptei, dar a fost prins la scurt timp după aceea. Bărbatul a fost reținut pentru ucidere din culpă.
15.11.2021 | 12:01
Un barbat din Vrancea sa urcat baut la volan si a omorat un om Apoi a fugit de la locul faptei
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs duminică noaptea, pe un drum din comuna Popești din județul Vrancea. Bărbatul care se afla la volan a pierdut controlul acesuia.

Mașina a părăsit carosabilul și s-a răsturnat. Acesta nu era singur în mașină, în dreapta mai fiind o pasageră, în vârstă de 36 de ani.

ADVERTISEMENT

Bărbatul de 42 de ani a consumat alcool înainte de a se urca la volan, iar el a fugit de la locul accidentului, lăsând-o pe tânăra care se afla lângă el printre fiare, la locul accidentului.

O tânără de 36 de ani și-a pierdut viața în urma accidentului

Oamenii care au trecut prin zonă au raportat accidentul, iar la fața locului au sosit mai multe echipaje de intervenție.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, după ce tânăra de 36 de ani a fost scoasă dintre fiare, salvatorii au realizat că nu se mai poate face nimic pentru aceasta.

Pasagera din dreapta murise, iar cel care se făcea vinovat de producerea accidentului părăsise scena tragediei.

ADVERTISEMENT

„Din nefericire, pasagera, în vârstă de 36 de ani din județul Vaslui a decedat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că, un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea autoturismul în cauză, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în partea dreaptă a sensului de mers.

După producerea accidentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul producerii fără încuviințarea poliției”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

ADVERTISEMENT

Bărbatul vinovat a fost reținut pentru 24 de ore

Bărbatul vinovat de accident a fost găsit la scurt timp după aceea. Oamenii legii l-au testat cu alcooltestul care a demostrat că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Totodată, oamenii legii au transmis că bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore.

„Cel în cauză a fost identificat la ora 00. 10, iar în urma testării cu aparatul etilotest e rezultat o valoare de 0 ,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani cu propuneri legale”, a mai transmis sursa citată anterior.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, dar și pentru infracțiunea de părăsire a locului accidentului.

Cercetările sunt continuate pentru a stabili toate împrejurările în care a avut loc tragedia.

ADVERTISEMENT