News

Un bărbat în pielea goală a bătut și a agresat sexual un copil în mijlocul străzii. Imaginile, postate online de martori. Video

26.05.2020 | 12:53
Un barbat in pielea goala a batut si a agresat sexual un copil in mijlocul strazii Imaginile postate online de martori Video
ADVERTISEMENT

Un bărbat în pielea goală a bătut și a agresat sexual un copil în mijlocul străzii. Evenimentul s-a petrecut într-un oraș din județul Neamț și a fost imortalizat de oamenii prezenți pe stradă.

Un bărbat în pielea goală a bătut și a agresat sexual un copil în mijlocul străzii. Imaginile, postate online de martori

Incident șocant în orașul Roznov din județul Neamț. Un bărbat de 18 ani care se plimba gol pe străzi a început să atace și să lovească trecătorii.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, victimă i-a căzut un copil de doar 16 ani, care a fost agresat fizic și sexual. VEZI VIDEO.

Imaginile incredibile din Roznov au fost postate în mediul online. La scurt timp, poliţiştii s-au autosesizat din oficiu după ce filmul a devenit viral pe reţelele de socializare şi au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi agresiune sexuală.

ADVERTISEMENT

”Din cercetările preliminarii a reieşit faptul că în timp ce se afla pe o stradă din oraşul Roznov, un tânăr de 18 ani ar fi agresat sexual un minor în vârstă de 16 ani, pe care l-ar fi lovit.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi agresiune sexuală, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu, conform ȘtirileProtv.

ADVERTISEMENT

Comportament inexplicabil al martorilor

Din imaginile apărute în mediul online, se observă cum bărbatul, care e în pielea goală, îl lovește de mai multe ori cu pumnii un alt tânăr, aflat pe stradă, după care îl agresează sexual.

Ulterior, suspectul se îndreaptă către un alt tânăr pe care îl loveşte cu pumnii. La întreaga scenă au asistat alţi tineri care nu au intervenit, ci au filmat agresiunile şi le-au postat pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Agresorul a ajuns pe mâna poliției pentru 24 de ore și riscă o pedeapsă aspră pentru faptele sale.

ADVERTISEMENT
Tags: