News

Un bărbat, în stare gravă după ce a fost mușcat de o viperă. Sătenii susțin că cineva a dus reptilele în zonă

Un bărbat din Arad a ajuns de urgență la spital după ce a fost mușcat de o viperă.
18.06.2021 | 12:05
Un barbat in stare grava dupa ce a fost muscat de o vipera Satenii sustin ca cineva a dus reptilele in zona
ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 65 de ani, a ajuns de urgență la spital după ce a fost mușcat de o viperă într-un sat din Arad. Acesta a fost resuscitat de mai multe ori, iar acum este la terapie intensivă.

Sătenii sunt revoltați și fac acuzații. Aceștia susțin că în zonă nu erau vipere. Reptilele ar fi fost aduse de cineva care a vrut să-și facă o afacere cu venin.

ADVERTISEMENT

Un bărbat, în stare gravă după ce a fost mușcat de o viperă

Un bărbat a fost mușcat de o viperă chiar pe drumul dintr-un sat. Acesta fusese la niște vecini împreună cu soția sa. În momentul incidentului cei doi se întorceau acasă. Atunci au văzut șarpele chiar în mijlocul drumului.

După ce a fost mușcat omului i s-a făcut rău, iar  soția a chemat imediat ambulanța. Medicii au decis să cheme un elicopter pentru ca săteanul să poată fi dus cât mai repede la spital.

ADVERTISEMENT

“Șarpele era încolăcit aici în drum și el a zis m-a mușcat și am văzut șarpele că trece… Vecinul a omorât patru șerpi în zona asta”, a spus soția bărbatului, Viorica Mărginean, pentru ProTv.

Bărbatul a fost resuscitat de mai multe ori până să ajungă la unitatea spitalicească. Acum este internat la terapie intensivă.

ADVERTISEMENT

“Este acum sub supraveghere medicală în secția ATI. Este în stare stabilă și conștient, iar medicii din UPU i-au administrat tratamentul specific mușcăturii de viperă, inclusiv serul antiviperin”, a spus Simina Roz, purtător de cuvânt Spitalul Județean Arad.

Localnicii fac acuzații grave

Oamenii din sat spun că și până acum erau șerpi în zonă, dar nu vipere. Aceștia susțin că au văzut persoane care au adus reptilele în zonă. Se știe faptul că mușcătura de viperă este extrem de periculoasă.

ADVERTISEMENT

“Ce știu din două surse, că o fundație a descărcat vipere în zonă și din altă sursă cineva a văzut o dubiță albă care a deschis ușile și au râs… după ce a plecat dubița s-au dus să vadă și tot drumul era plin de vipere.

Aici trăiesc de 60 de ani, dar nu am pățit așa ceva nu am văzut așa ceva. Toți fug, dar asta să te atace în mijlocul drumului.”, a declarat soția bărbatului, Viorica Mărginean, pentru ProTv.

“Am mai văzut șerpi din ăștia de casă, dar să muște pe cineva și să se întâmple așa ceva nu am auzit”, a spus un alt localnic.

ADVERTISEMENT