News

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, găsit mort pe un câmp lângă București. Cine l-a descoperit

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost găsit mort pe un șantier de lângă București, în apropiere de o zonă rezidențială de lux.
13.02.2023 | 13:21
Un barbat in varsta de 57 de ani gasit mort pe un camp langa Bucuresti Cine la descoperit
Câmp din București. Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost descoperit de mai mulți muncitori de pe un șantier și se pare că se cunoștea cu aceștia, fiind angajat ca agent de securitate în zonă. Rămâne neclar deocamdată ce i-a provocat moartea, însă e cert că bărbatul a fost găsit prea târziu pentru a mai fi salvat.

Bărbat mort, găsit pe un câmp din București

”La data de 13 februarie a.c., în jurul orei 7:24, polițiștii din Otopeni au fost sesizați cu privire la faptul că, în proximitatea unui șantier din Balotești, un bărbat a fost găsit decedat, de către colegii săi.

ADVERTISEMENT

La fața locului, polițiștii orașului Otopeni au identificat persoana decedată, ca fiind un bărbat în vârstă de 57 de ani, care era angajat ca agent de securitate, având în pază obiectivul din apropiere. Din primele verificări bărbatul nu prezenta urme de violență”, au transmis anchetatorii.

Corpul bărbatului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea autopsiei, în speranța că specialiștii vor explica concret de ce a murit bărbatul. Mai mult, polițiștii din Otopeni vor lua măsurile legale care se impun după ce ancheta va ajunge la o concluzie.

ADVERTISEMENT

Conform Antena 3, surse din anchetă spun că cel mai probabil bărbatul a murit în urma unui infarct. În acest caz a fost deschis un dosar penal in rem pentru ucidere din culpă, dosar instrumentat e către Parchetul de pe lângă Judecătoria din Buftea.

În urmă cu 24 de ore, un caz similar era înregistrat, de data aceasta în Bihor. Atunci, polițiștii au descoperit cadavrul unui bărbat lângă un cimitir din zona localității Voivozi. În condițiile în care lângă cadavru era o armă și bărbatul era împușcat în cap, polițiștii cred că e vorba de un suicid.

ADVERTISEMENT

”La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cei ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și cei ai Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, iar din primele investigații efectuate, persoana decedată a fost identificată ca fiind un bărbat de 44 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor.

La fața locului a fost descoperită o armă de vânătoare și cartușe aferente, bărbatul fiind deținător legal al armei respective. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei. În prezent, nu există suspiciuni ca bărbatul decedat să fi fost victima vreunei infracțiuni”, au transmis reprezentanții IPJ Bihor.

ADVERTISEMENT

Acest caz a ajuns pe mâna polițiștilor de la Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, care vor continua cercetările cu ajutorul unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

ADVERTISEMENT
Tags: