News

Un bărbat înarmat cu două cuțite a amenințat polițiștii în Craiova: „Franjuri vă fac”. Video

10.04.2020 | 17:56
Un bărbat înarmat cu două cuțite a amenințat polițiștii în Craiova: „Franjuri vă fac”. Video
Un bărbat înarmat cu două cuțite a amenințat polițiștii. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Craiova a amenințat polițiștii veniți să-l amendeze pentru încălcarea regulilor pentru combaterea coronavirus.

Olteanul le-a transmis oamenilor legii că este înarmat cu mai multe cuțite și va face „franjuri”, întregul moment fiind filmat de către soția sa.

ADVERTISEMENT

Un bărbat din Craiova a amenințat polițiștii cu două cuțite

Un bărbat din Craiova le-a dat bătăi de cap polițiștilor, în momentul în care forțele de ordine au sosit la poarta casei unde locuia. Incidentul a avut loc în 7 aprilie. Polițiștii au fost chemați de către vecini pentru că bărbatul ar fi organizat o petrecere cu muzică tare și mai mulți oameni.

Extrem de irascibil și încurajat de soția sa, omul i-a amenințat pe oamenii legii cu două cuțite și le-a promis că îi va face franjuri. În cele din urmă, după 10 minute de urlat și înjurat, bărbatul s-a ales cu amendă și dosar penal.

ADVERTISEMENT

„În cursul zilei de 7 aprilie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință din Craiova, se ascultă muzică la o intensitate mare, fiind deranjată liniștea în zona respectivă.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU MOMENTUL ÎN CARE BĂRBATUL AMENINȚĂ POLIȚIȘTII

Ajungând la fața locului, forțele de ordine au identificat un bărbat de 45 de ani, din Craiova, care se afla în curtea locuinței sale, împreună cu familia, acesta având o atitudine recalcitrantă la adresa celor care interveniseră la eveniment.

ADVERTISEMENT

Astfel, având în vedere cele constatate, polițiștii au aplicat două sancțiuni contravenționale celui în cauză, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru proferarea de injurii și cuvinte jignitoare.

De asemenea, în urma analizării imaginilor apărute în spațiul public, a fost deschis un dosar penal în care sunt efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, pentru amenințările care ar fi fost adresate forțelor de ordine, au explicat reprezentanții Poliției.

Mii de oameni sunt amendați în fiecare săptămână pentru că nu respectă regulile impuse de autorități în plină pandemie de coronavirus.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri