News

Un bărbat înarmat cu un pistol de jucărie a încercat să jefuiască o bancă din București. Ce a urmat

09.02.2021 | 07:58
Un barbat inarmat cu un pistol de jucarie a incercat sa jefuiasca o banca din Bucuresti Ce a urmat
ADVERTISEMENT

Un bărbat înarmat cu un pistol a încercat să jefuiască sediul unei bănci din Sectorul 5 al Capitalei.

Cu toate acestea, un angajat a realizat că pistolul e de jucărie și l-a pus pe fugă pe hoț, iar acum bărbatul e căutat de oamenii legii.

ADVERTISEMENT

Cercetările în acest caz au fost preluate de Serviciul de Investigaţii Criminale al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti în vederea identificării autorului.

Un hoț înarmat cu un pistol de jucărie a încercat să jefuiască o bancă

Astăzi (luni-n.r.), în jurul orei 15:00, Secţia 17 Poliţie au fost sesizată cu privire la faptul ca la o unitate bancară din Sectorul 5, un bărbat, în vârstă de aproximativ 25 de ani, a intrat în sediul unei bănci, având asupra sa un pistol ce părea a fi de jucărie. Bărbatul ar fi solicitat unui angajat bani, însă acesta nu s-a conformat, spunându-i să plece, context în care cel în cauză a părăsit banca, fără să sustragă bani sau alte valori”, au anunţat reprezentanții Poliţiei Capitalei, conform Gândul.

ADVERTISEMENT

Un caz similiar s-a întâmplat la o agenție bancară din Brașov pe 23 aprilie. Un bărbat cu cagulă pe față a intrat în agenția bancară, însă s-a răzgândit și a plecat acasă, cel mai probabil speriat de consecințe.

Aceeași sucursală fusese jefuită în decembrie 2018 de 160.000 de lei, după ce trei hoți au aruncat în aer un bancomat.

ADVERTISEMENT

Un alt bărbat a jefuit o bancă din București în 17 noiembrie 2020, reușind să fugă cu 10.000 de lei.

„În jurul orei 10,00, prin apel 112, a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din Sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casiere şi a reuşit sustragerea sumei de 10.000 de lei”, a informat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

ADVERTISEMENT

Hoțul intrase în bancă liniștit și i-a înmânat angajatei un bilețel pe care scria: „Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar. Dacă te conformezi ajungi acasă cu bine! Dacă faci un pas greșit te tai!”.

ADVERTISEMENT
Tags: