News

Un bărbat nemulțumit de mâncarea din restaurant a recurs la proba cântarului: ”Arăta ca un meniu pentru copii”

Episod bizar într-un restaurant din Colorado. Un tânăr și-a cântărit mâncarea. Gestul său i-a uluit pe toți.
01.08.2021 | 21:01
Un barbat nemultumit de mancarea din restaurant a recurs la proba cantarului Arata ca un meniu pentru copii
ADVERTISEMENT

Un episod simpatic s-a petrecut weekend-ul acest într-un restaurant din Colorado. Un client s-a plâns de faptul că mâncarea care i-a fost servită arată precum ”un meniu pentru copii”. Omul nu s-a lăsat până nu a demonstrat că are dreptate.

Un tânăr de doar 22 de ani, aflat la masă cu familia lui, a fost deranjat de faptul că friptura lui preferată părea mult mai mică decât un mod obișnuit.

ADVERTISEMENT

Pentru a dovedi acest lucru, băiatul și-a scos propriul cântar pentru a vedea câte grame are carnea din farfurie. Angajații restaurantului, dar și clienții au fost șocați de acest episod amuzant, conform The Mirror.

Gest comic într-un restaurant. Nemulțumit de cantitatea primită, un tânăr și-a cântărit mâncarea

Un client a reușit să surprindă toți oamenii dintr-un restaurant, în momentul în care și-a cântărit meniul. Bărbatul din Colorado a ieșit în oraș cu familia, pentru a-și sărbători ziua de naștere, însă a fost dezamăgit de serviciile din localul american.

ADVERTISEMENT

Antonio Chacon, bărbatul care și-a comandat mâncare, a susținut faptul că friptura primită , care ar fi trebuit să aibă 170 de grame, este cât pentru meniul unui copil.

Încă din momentul în care a văzut că platoul îi este adus la masă, tânărul de 22 de ani a observat că meniul comandat nu ar avea gramele indicate în pliantul restaurantului.

ADVERTISEMENT

„I-am spus managerului și chelnerului. Nu m-au crezut. M-am dus cu mama, tata, prietena și frații mei și cele două fiice vitrege. Râdeau. Tatăl meu mi-a spus să mă duc la mașină să iau cântarul.

L-am luat și am cerut permisiunea managerului să cântăresc. Ospătarul a spus că trebuie să fie între 110 și 140 de grame, dar cântarul a arătat 100 de grame”, a relatat băiatul.

ADVERTISEMENT

După acest moment, staff-ul din restaurant s-a oferit să-i gătească din nou mâncarea, iar bucătarul chef a venit să-l servească pe tânăr.

”I-am spus că pare a fi un meniu pentru copii. Eu am comandat meniul pentru adulți. A fost prima oară când mi s-a întâmplat asta. (…) Mi-au dat o reducere. Ospătarul era șocat”, a povestit clientul.

Tânărul de 22 de ani a expus povestea sa pe internet și a declarat ulterior că multor persoane li s-a părut amuzant momentul când a ales să cântărească meniul comandat în restaurant.

ADVERTISEMENT
Tags: