News

Un bărbat reținut de polițiști s-a spânzurat imediat ce a ajuns în celulă. Era acuzat de furt

15.01.2021 | 19:46
Un barbat retinut de politisti sa spanzurat imediat ce a ajuns in celula Era acuzat de furt
Tânărul a fost găsit spânzurat în celula în care se afla de aproximativ o oră. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bărbat de 32 de ani din comuna Câineni, județul Vâlcea și-a pus capăt zilelor la scurt timp după ce a fost adus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției. Potrivit unui comunicat transmis vineri, 15 ianuarie, acesta a fost găsit spânzurat cu un cearșaf în celula în care se afla de aproximativ o oră.

Printre dosarele penale deschise pe numele său se numără și cel care vizează spargerea de la sfârșitul anului trecut, când a pătruns în curtea unei locuinţe din Piteşti – Argeş și a sustras mai multe ceasuri de mână.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, prejudiciul de 500 de lei a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei păgubite. De asemenea, pe data de 21 octombrie, tânărul vâlcean sustras dintr-o mașină parcată pe o stradă din oraș suma de 16.000 de lei.

Un bărbat reținut pentru furt s-a spânzurat în arestul poliției

La data de 14 ianuarie, în jurul orei 18:15, poliţiştii din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Vâlcea au constatat că, în una dintre camerele de deţinere, un bărbat este în stare de inconştienţă, acesta având înfăşurat, în jurul gâtului, un cearceaf.

ADVERTISEMENT

Au fost acordate îngrijiri medicale, la faţa locului ajungând şi personal medical de specialitate, însă a fost constatat decesul acestuia.

Bărbatul, de 32 de ani, din Câineni, a fost introdus în arest, ieri, 14 ianuarie, după finalizarea unui dosar penal în care era cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

ADVERTISEMENT

În această cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind efectuate sub directa supraveghere a Parchetului de pe lângă Judecătoria Vâlcea. De asemenea, conducerea inspectoratului a dispus efectuarea de verificări pe linie internă”, au transmis reprezentanții Poliției Vâlcea.

Deşi poliţiştii se declară șocați de gestul bărbatului, în condițiile în care nu era prima dată când ajungea în arest și nu suferea de afecțiuni psihice, există un motiv plauzibil. Șansele ca de această dată să fie condamnat erau destul de mari, având în vedere prejudiciul creat, dar și recidivele sale.

ADVERTISEMENT
Tags: