News

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 6 al unui spital din Oradea. Medicii susțin că omul avea probleme mari cu alcoolul

16.06.2020 | 22:56
Un barbat sa aruncat de la etajul 6 al unui spital din Oradea Medicii sustin ca omul avea probleme mari cu alcoolul
ADVERTISEMENT

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la etajul VI al Spitalului Județean din Oradea. Conform medicilor bărbatul ar fi fost în sevraj din cauza problemelor cu alcoolul de care suferea.

Individul din Oradea și-a pus capăt zilelor în cel mai crunt mod cu putință, aruncându-se în gol de la etajul VI al Spitalului Județean.

ADVERTISEMENT

Potrivit managerului Spitalului Județean, medicul Gheorghe Carp, omul suferise un hematom și era „cu etilism avansat”, având o problemă reală cu dependența de alcool.

Un bărbat din Oradea a căzut de la etajul 6 al Spitalului Județean de Urgență

Pentru că s-a lovit la cap, dar și pentru că era suspect de Covid-19, bărbatul a fost izolat 24 de ore la secția de Neurochirurgie a Spitalului Județean.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, cred medicii, bărbatul se lovise la cap după ce ar fi căzut în timp ce era băut.

Medicii au respectat un protocol strict și l-au securizat la pat, însă din cauza sevrajului bărbatul a prins puteri „supranaturale”, s-a eliberat și s-a aruncat de la etajul al VI-lea. Din păcate, bărbatul nu a rezistat 24 de ore fără alcool și a recurs la un gest extrem pentru a se „elibera”, conform bihon.ro.

ADVERTISEMENT

O femeie a murit după ce a căzut de la etajul IV al unui bloc

Cazul bărbatului căzut de la etajul VI al Spitalului Județean Oradea nu este solitar, în condițiile în care o femeie de 49 de ani a căzut de la etajul IV al unui bloc din cartierul orădean Nufărul la câteva ore distanță.

Ambele evenimente nefericite au avut loc marți, 16 iunie. Potrivit reprezentanților SMURD Oradea, femeia ar fi căzut accidental, nefiind vorba de o intenție, spre deosebire de cazul bărbatului de la spital.

ADVERTISEMENT

Medicii au reușit, inițial, să o resusciteze pe femeie, care a fost trimisă de urgență la UPU; însă femeia a suferit un nou stop cardio-respirator pe ambulanță, care i-a fost fatal.

 

ADVERTISEMENT
Tags: