News

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 9, în București. A murit pe loc, sub ochii salvatorilor

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Capitală, și-a luat viața, aruncându-se de la etajul 9 al unui bloc. Tragedia a avut loc sub ochii salvatorilor sosiți la fața locului.
30.05.2022 | 17:40
Un barbat sa aruncat de la etajul 9 in Bucuresti A murit pe loc sub ochii salvatorilor
Bărbatul nu s-a lăsat convins de autorități să nu sară. Sursa foto: Stirile Kanal D
ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit luni după ce s-a aruncat de la etajul 9, al unui bloc cu 10 etaje, din Capitală. Tragedia a avut loc în Sectorul 1 al Bucureștiului.

Polițiștii au încercat să-l convingă pe bărbat să nu se arunce de la etajul 9 al blocului

La fața locului erau sosite echipaje de salvare și oameni ai legii, care au încercat să-l convingă pe individ să nu-și ia viața. Însă, efortul lor a fost în zadar.

ADVERTISEMENT

Trecătorii prin zonă l-au văzut inițial cum stătea pe marginea geamului și aceștia au alertat autoritățile.

”Astăzi, 30. 05. 2022,prin apel 112, a fost sesizat faptul că un bărbat de aproximativ 35 de ani, se află în exteriorul ferestrei, la etajul 9 al unui imobil situat în sectorul 1.

ADVERTISEMENT

 La faţa locului s-au deplasat echipaje din cadrul ISU, precum şi poliţişti, care au încercat să îl determine să renunţe la gestul periculos”, a informat Poliţia Capitalei.

După ce s-a aruncat, medicii au încercat să-l resusciteze pe bărbat vreme de 45 de minute, însă fără niciun rezultat. Nu le-a rămas decât să-i constate decesul.

ADVERTISEMENT

Nu se cunoaște motivul sinuciderii

Nu se cunoaște, încă, motivul care l-a împins pe individ să-și ia viața. Trupul său neînsuflețit a fost transportat la INML, unde i se va face o necropsie și acolo i se va stabili cu exactitate cauza morții.

”În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Morţi Supecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei”, a mai comunicat Poliţia Capitalei.

ADVERTISEMENT

Tot mai multe evenimente de acest tip au avut loc în mai. Primul incident similar s-a produs la începutul acestei luni, când o mamă din Timișoara s-a aruncat de pe un bloc din zece etaje, împreună cu cei doi copii ai ei, o fetiță și un băiețel.

Ancheta continuă în acest caz. Nu se știe nici până acum ce a determinat-o pe tânăra femeie să decurgă la gestul care a uimit o țară întreagă.

ADVERTISEMENT
Tags: