News

Un bărbat s-a filmat în timp ce conducea cu fetița în brațe. Reacția poliției. Video

04.06.2020 | 09:22
Un barbat sa filmat in timp ce conducea cu fetita in brate Reactia politiei Video
ADVERTISEMENT

Un bărbat din județul Cluj s-a filmat în timp ce conducea o mașină cu volan pe partea dreaptă în timp ce își ținea fetița în brațe.

Un bărbat s-a filmat în timp ce conducea cu fetița în brațe

Conform Mediafax, un bărbat a filmat momentul în care își conducea autoturismul în timp ce își ținea în brațe fetița care nu are mai mult de doi ani. În același timp, el o îndeamnă pe micuță să țină de volan.

ADVERTISEMENT

În imaginile postate pe contul de Facebook cu titlul ”Copilotul meu” se vede cum bărbatul o ajută pe fetiță să țină volanul, iar când aceasta se dezechilibrează, își ia ambele mâini de pe volan să o ajute.

Copilotul meu ❤

Posted by Imbrea Florin on Monday, June 1, 2020

”Ce ai făcut? Uită-te în față la drum. Prinde volanul și condu. Stai în picioare și ține-te de volan”, îi spune bărbatul. Imaginile au devenit virale în doar câteva ore și au ajuns și în atenția polițiștilor.

ADVERTISEMENT

Tot mai mulți minori ajung să conducă o mașină

”Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Cluj. Acesta fost invitat la sediul Poliţiei municipiului Turda pentru clarificarea situaţiei de fapt, urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, au spus poliţiştii de la IPJ Cluj.

În urmă cu zece zile, o fată de 14 ani a fost prinsă de polițiști la volanul unei mașini în timp ce conduce spre Arad pe un drum principal. În autoturism se mai afla și un bărbat de 35 de ani, care ocupa locul din dreapta.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii februarie, în Hunedoara, un băiat de 13 ani a murit într-un accident groaznic după ce a intrat violent cu maşina pe care o conducea într-un copac. Maşina era înmatriculată în Anglia şi avea volan pe dreapta.

Anul trecut, la Medgidia, un automobil la volanul căruia se afla o persoană minoră a intrat în mai mulți oameni care circulau regulamentar pe trotuar. În urma impactului puternic, o femeie a murit.

ADVERTISEMENT

Acum un an, un copil de numai cinci ani din Craiova a fost filmat de tatăl său în timp ce face viraje periculoase la volanul unui bolid de lux. Imaginile par surprinse în parcarea unui drum public şi au ajuns în atenţia poliţiei.

ADVERTISEMENT