News

Un bărbat s-a întors din Anglia ca să-și omoare soția. Femeia a fost salvată cu greu de medici

Un ieșean și-a înjunghiat soția în fața celor trei copii pe care-i aveau împreună, femeia ajungând la spital în șoc hemoragic
27.11.2022 | 09:52
Un barbat sa intors din Anglia ca sasi omoare sotia Femeia a fost salvata cu greu de medici
Polițiștii au reușit să-l prindă pe agresor/ Foto: Inquam Photos - Cosmin Enache
ADVERTISEMENT

O femeie de 44 de ani a fost internată în stare critică la un spital din Iași, după ce soțul a înjunghiat-o, deși împotriva bărbatului se emisese un ordin de restricție, informează stirileprotv.ro.

Tentativa de omor a avut loc în fața celor trei copii pe care soții îi aveau împreună. Soții se află la cea de-a doua căsnicie, însă aveau certuri frecvente de mai multă vreme.

ADVERTISEMENT

Se pare că bărbatul de 44 de ani și-a sunat soția din Anglia, unde lucra în domeniul construcțiilor, și a amenințat-o. Cunoscuții susțin că el era foarte gelos.

Femeia a fost înjunghiată în fața copiilor

Speriată, femeia a mers la poliție și a cerut emiterea unui ordin de protecție, iar apoi s-a mutat la casa unei rude.

ADVERTISEMENT

Victima avea ordin de protecție, făcut chiar în ziua respectivă la 12.30, la 1 s-a pus în aplicare. A început poliția să îl caute, nu l-au găsit. El probabil că ar fi stat ascuns, nu ne explicăm cum, după ce au plecat ginerele și fratele din casă, el s-a dus peste”, a declarat o rudă a victimei.

Deși și copiii erau în locuință cu femeia, soțul a intrat peste ea în casă și a înjunghiat-o.

ADVERTISEMENT

A dat cu pumnul în geam și doamna a dat să iasă cu copiii afară, să fugă și a prins-o în ușă. Am văzut-o plină de sânge. A venit ginerele să o salveze”, a relatat o martoră la tentativa de omor.

Inculpatul agresor s-a deplasat la noua locuință a soției sale, a pătruns fără drept în curtea imobilului fiind înarmat cu un cuțit de mari dimensiuni, circa 30 cm”, precizat, la rândul său, Maria Luiza Iuriciuc, prim-procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.

ADVERTISEMENT

Femeia a ajuns la spital în șoc hemoragic, dar în urma operației, medicii au reușit să o salveze. Agresorul a fost prins la scurtă vreme și a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor.

ADVERTISEMENT