News

Un bărbat și-a amenințat soția cu două topoare. Scandal cu polițiștii în miez de noapte, la Bârlad

Un bărbat și-a amenințat soția cu două topoare. Scandal cu polițiștii în miez de noapte, la Bârlad
28.06.2021 | 15:11
Un barbat sia amenintat sotia cu doua topoare Scandal cu politistii in miez de noapte la Barlad
Un bărbat și-a amenințat soția cu două topoare. Scandal cu polițiștii în miez de noapte, la Bârlad Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Incidentul violent a avut loc în miezul nopții. Oamenii legii au fost alertați de o femeie, după ce soțul acesteia o amenințase cu toporul.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și l-au identificat pe agresor. Acesta era înarmat cu două topoare și pus pe scandal.

ADVERTISEMENT

Un bărbat și-a amenințat soția cu două topoare. Scandal cu polițiștii în miez de noapte, la Bârlad

Femeia de 44 de ani a sunat la 112 după ce soțul ei a amenințat-o cu toporul. Totul s-a petrecut duminică noaptea, în jurul orei 1:30.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de poliție și una de jandarmi. Individul nu s-a calmat la vederea oamenilor legii, iar aceștia au fost nevoiți să-l imobilizeze folosind spray lacrimogen.

ADVERTISEMENT

„La fața locului s-a deplasat o patrulă pentru a interveni, bărbatul fiind găsit în fața blocului unde locuiește, având în mâini două securi, tulburând astfel ordinea și liniștea publică. Împreună cu o echipă de jandarmi, bărbatul a fost imobilizat și transportat la o unitate medicală pentru evaluare,” a precizat Silvia Manta, purtător de cuvânt la IPJ Vaslui, potrivit Libertatea.

„În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și a fost emis ordin de protecție provizoriu,” a adăugat. În acest caz, cercetările sunt în desfășurare.

ADVERTISEMENT

Polițiști agresați, la Craiova

Nu este singurul incident în care oamenii legii au avut de a face cu indivizi violenți. La mijlocul lunii mai, agenții au fost agresați după ce l-au imobilizat pe un bărbat, la Craiova.

Anterior, acesta refuzase să oprească la semnalele acestora și a fost urmărit de oamenii legii. După ce au reușit să-l prindă, individul a început să-și strige apropiații.

ADVERTISEMENT

Polițiștii s-au trezit înconjurați de zeci de oameni. La rândul lor, au chemat rapid întăriri.

Toate echipajele din apropiere s-au deplasat la fața locului. Totuși, unul dintre polițiști a fost rănit de un bărbat. Acesta a suferit o fractură de piramidă nazală și a primit 16 zile de îngrijiri medicale.

Întreg incidentul a fost filmat și publicat pe rețelele de socializare de sindicatul Europol. Reprezentații instituției au subliniat că acest tip de comportament „este dovada vie a degradării societății în care trăim”. 

ADVERTISEMENT
Tags: