Life

Un bărbat și-a cerut în căsătorie iubita la McDonald’s. Ce a urmat a fost de râsul întregii lumi

Un bărbat a dorit să-i ceară mâna partenerei de viață într-un mod inedit, dar deznodământul s-a dovedit a fi un eșec total. Momentul a devenit viral pe Internet.
30.04.2022 | 14:30
Un barbat sia cerut in casatorie iubita la McDonalds Ce a urmat a fost de rasul intregii lumi
ADVERTISEMENT

Cererile în căsătorie sunt speciale, mai ales pentru persoana de sex feminin și nu este de mirare reacția avută de o tânără atunci când i-a fost oferit inelul de logodnă într-un restaurant de tip fast food din Africa de Sud.

Cerere în căsătorie la McDonald’s. Momentul stânjenitor a devenit viral

Un bărbat și-a cerut în căsătorie iubita la McDonald’s, în timp ce se afla la coadă. Femeia este filmată în timp ce comandă mâncarea la restaurant, iar partenerul de viață o urmărește din spate. Câteva minute mai târziu se pune în genunchi.

ADVERTISEMENT

Cei doi au un schimb de replici acid, semn că femeia nu este deloc încântată de propunerea iubitului ei. Ce a urmat a fost de râsul întregii lumi pentru că bărbatul a stat în genunchi preț de trei minute fără să primească un răspuns pozitiv.

Din păcate, cererea în căsătorie s-a transformat într-un eșec, femeia gesticulând de câteva ori în direcția iubitului ei care încearcă să-i ofere inelul de logodnă.

ADVERTISEMENT

Toată lumea o încurajează să primească bijuteria de la partenerul de viață, însă mulțimea nu pare să o ajute, ba dimpotrivă. Femeia se înverșunează și iese extrem de furioasă din restaurant.

Bărbatul, vizibil stânjenit de moment, nu face altceva decât să o urmeze afară din locație, cu un cărucior plin de produse de la McDonald’s, dar fără o logodnică.

ADVERTISEMENT

Cerere în căsătorie, refuzată. Cum au reacționat oamenii

Cererea în căsătorie din mall-ul din Africa de Sud a devenit imediat virală în mediul online, unde oamenii și-au dat cu părerea după ce femeia a refuzat inelul de logodnă.

„Oamenii au început să vină când l-au văzut în genunchi. A stat în genunchi aproximativ trei minute. Ea a plecat din mall, iar el a urmat-o, a spus o persoană, notează The Sun.

ADVERTISEMENT

„Este trist că a crezut că este o idee bună să o ceară la McDonald’s în fața tuturor”, a completat altcineva.

„Ea are dreptul să refuze… propunerea la McDonald’s este atât de nebunească”, a adăugat o altă persoană în social media.

ADVERTISEMENT