Life

Un bărbat și-a înscenat moartea pentru a putea trăi cu amanta. După ce i-a făcut înmormântarea, soția a descoperit adevărul dureros

Un bărbat și-a înscenat decesul, ca să fie cu amanta. Soția i-a făcut înmormântarea și mare i-a fost mirarea să afle că, de fapt, trăiește.
01.04.2023 | 12:07
Un barbat sia inscenat moartea pentru a putea trai cu amanta Dupa ce ia facut inmormantarea sotia a descoperit adevarul dureros
Cum a aflat soția că soțul ei trăiește și că locuiește cu amanta. Sursa foto: captură video Tik-Tok, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gest fără precedent al unui bărbat din San Diego, California. Bărbatul a pus la cale un plan diabolic de dragul amantei. Și-a înscenat decesul, vestea a ajuns la urechile soției, iar femeia a ajuns în punctul în care i-a făcut înmormântarea. Mare i-a fost mirarea când a aflat că, de fapt, este în viață și lângă o altă femeie.

Cum și-a înscenat un bărbat moartea pentru a fi cu amanta. Soția a rămas șocată

Pe cât de șocată, pe atât de dezamăgită, Anessa Rossii și-a relatat apoi drama trăită pe rețelele de socializare. Într-un filmuleț pe Tik-Tok, ea a spus urmăritorilor săi cum a ajuns în situația desprinsă din filme. Aceștia au compătimit-o.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat după ce Anessa Rossii și Tim s-au despărțit. La cinci luni, femeia primește un telefon din partea părinților bărbatului, în care i se spune că acesta s-a sinucis, nemaisuportând să stea departe de ea. Mai mult, Anessa a discutat și cu oamenii legii despre sinuciderea fostului soț.

Anessa Rossii a crezut în vestea dată de foștii socri și a decis să-i facă înmormântarea lui Tim. A ținut și doliu, luni întregi, și s-a simțit vinovată de pierderea lui. Asta până într-o zi, când a intrat pe Tik-Tok, iar aici a descoperit un mesaj în care i s-a scris că Tim trăiește și că se află în Mexic, alături de o altă femeie, cu care a avut o aventură timp de șase ani.

ADVERTISEMENT
@anessarossii

Shocked. Embarrassed. Stunned. Angry. Upset. So many emotions come to mind. Still dont have all of the information #storytime

♬ original sound – Anessa Rossi

”Suntem în martie și, după ce ai petrecut luni întregi de doliu și chiar te-ai gândit cum să scapi de vinovăție, intri în direct pe TikTok și cineva îți spune să îți verifici DM-urile pentru că au informații referitoare la soțul tău.

Deschizi DM-ul doar pentru a afla că soțul tău nu numai că este în viață, dar trăiește în Mexic cu amanta lui, cu care are o aventură de șase ani”, spune Anessa Rossi, într-un filmuleț postat pe aplicația Tik-Tok.

ADVERTISEMENT

Ce spune soțul despre gestul lui

După relatarea Anessei, la un moment dat, tot pe Tik-Tok apare un videoclip cu Tim. În acesta, ”decedatul” neagă faptul că și-a înscenat moartea și că a înșelat-o pe fosta soție. Pentru dispariția sa, el dă vina pe starea lui psihică, deoarece ar suferi de tulburare bipolară, potrivit Daily Star.

@anessarossii

Same city same friends if youre looking for me

♬ original sound – Anessa Rossi

”Nu am înșelat niciodată nicio femeie în viața mea, în special pe Anessa. M-am întâlnit cu actuala mea logodnică după ce Anessa a părăsit deja Miami. Am o tulburare bipolară. Am fost internat într-o instituție psihică, prins de 15 polițiști sub amenințarea armei, da, totul s-a întâmplat. Da, am alergat pe străzi toată viața. Am fost violent la viața mea? Da, am fost. Recunosc toate acestea, dar în fiecare zi a vieții mele încerc să fiu o persoană mai bună.

ADVERTISEMENT

Sunt un dependent de droguri și alcoolic în recuperare, sunt curat de trei ani și o lună acum. Deci toate aceste lucruri pe care le spune ea despre mine, unele dintre ele sunt adevărate, dar eu vă spun ce nu sunt. Nu sunt un mincinos, nu sunt fals”,  a relatat și Tim, pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT