News

Un bărbat și-a omorât iubita în bătaie. El se afla în arest la domiciliu

Un bărbat din Iași a fost arestat după ce și-a ucis în bătaie iubita. Acesta era în arest la domiciliu pentru o altă faptă.
06.07.2021 | 17:06
Un barbat sia omorat iubita in bataie El se afla in arest la domiciliu
ADVERTISEMENT

Un ieșean de 56 de ani a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Acesta și-a omorât concubina după ce a lovit-o cu sălbăticie, iar acum este acuzat de omor.

Se pare că tot scandalul a pornit după ce ar fi împrumutat mașina cuiva. Bărbatul era în arest la domiciliu după ce a fost prins sub influența băuturilor alcoolice la volan.

ADVERTISEMENT

Un bărbat și-a omorât iubita în bătaie

O crimă oribilă a avut loc la Iași. Un bărbat de 56 de ani și-a bătut crunt concubina. Medicii au stabilit că femeia (51 de ani) a murit în urma loviturilor pe care le-a primit.

“Inițial s-a înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, pe moarte suspectă. În urma efectuării necropsiei s-a constatat că leziunile s-au datorat unor loviri active.

ADVERTISEMENT

A fost vorba de implicarea factorului uman, dosarul a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, pentru efectuarea anchetei pe infracțiunea de omor.

S-a stabilit că într-adevăr victima a fost agresată de concubin, de acest inculpat, pentru care s-a formulat o propunere de arestare preventivă”, a declarat Apostol Mihaela, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, potrivit Ziaruldeiasi.ro

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile și este acuzat de omor. Acesta era în arest la domiciliu după ce fusese prins băut la volan.

“Inculpatul se afla în arest la domiciliu în momentul săvârșirii infracțiunii de omor. Inculpatul a fost cercetat într-o altă cauză, înregistrată și aflată în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, cu privire la o infracțiune la regimul rutier”, a mai declarat Apostol Mihaela.

ADVERTISEMENT

Crimă oribilă în Bacău

O crimă oribilă a avut loc în Bacău. Un tânăr de 22 de ani din Buhuși și-a ucis tatăl în bătaie, apoi l-a îngropat în curtea casei. După ce a comis fapta băiatul a fugit și s-a ascuns în pădure.

Scandalul ar fi pornit după ce tatăl i-a cerut băiatului să se mute din casă împreună cu iubita sa.

Băiatul le-a spus inițial vecinilor că tatăl său a plecat din țară, la muncă în Germania. Sătenii nu l-au crezut și au anunțat poliția.

ADVERTISEMENT
Tags: