News

Un bărbat și-a omorât soția în bătaie și apoi a sunat la 112. Doi copii au rămas acum fără mamă

O crimă teribilă a avut loc în județul Gorj. Un bărbat și-a omorât soția în bătaie și apoi a sunat la 112. Doi copii au rămas acum fără mamă. Cât timp va sta individul după gratii
28.03.2022 | 15:08
Un barbat sia omorat sotia in bataie si apoi a sunat la 112 Doi copii au ramas acum fara mama
Un bărbat din județul Gorj și-a omorât soția în bătaie. sursă foto: pexels.com
ADVERTISEMENT

Consumat de gelozie și pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, un bărbat din județul Gorj și-a omorât soția în bătaie și a sunat apoi la 112. Femeia a decedat în urma unei hemoragii interne.

Un bărbat și-a omorât soția în bătaie și apoi a sunat la 112

O femeie în vârstă de 49 de ani și-a găsit sfârșitul săptămâna trecută după ce soțul ei a snopit-o în bătaie și a lăsat-o lată în casă în timp ce el a plecat la cârciuma din sat.

ADVERTISEMENT

După multiplele lovituri aplicate femeii, bărbatul a sunat la 112 și a precizat faptul că și-a lovit soția, iar acum aceasta se simte rău.

Cadrele medicale au sosit de urgență la fața locului și au găsit-o pe femeie în stare gravă, dezbrăcată și cu răni pe tot corpul.

ADVERTISEMENT

Acestea au efectuat manevrele de resuscitare timp de o oră, însă au fost nevoite să constate decesul femeii, care a murit din cauza unei hemoragii interne.

Potrivit presei locale, doi copii au rămas acum fără mamă, iar situația materială a familiei nu este deloc una bună.

ADVERTISEMENT

Soțul femeii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul în vârstă de 54 de ani este cercetat acum pentru omor asupra unui membru al familiei.

“Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că inculpatul B.G., în seara zilei de 26.03.2022, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri legate de sentimente de gelozie şi răzbunare, în timp ce se aflau în locuinţa lor din comuna Turburea, judeţul Gorj, a exercitat acte de violenţa asupra soţiei sale, în vârstă de 49 de ani, aplicându-i acesteia mai multe lovituri cu o intensitate deosebită, producându-i leziuni care au condus la decesul acesteia”, este precizat în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, scrie News.ro.

Anchetatorii au prezentat concluziile medico-legale, conform cărora moartea femeii a fost una violentă.

ADVERTISEMENT

“Din concluziile medico-legale întocmite de Serviciul de Medicină Legală Gorj rezultă că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei inteme, consecinţa unui politraumatism cu ruptura hepatică şi dislocare hepatică.

Victima prezintă foarte multe leziuni traumatice, descrise de medicul legist, la nivelul feţei şi corpului, care s-au putut produce prin lovire cu şi de corp dur, muşcare şi posibil comprimare între două planuri dure”, au declarat procurorii, conform sursei menționate anterior.

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat Tribunalului Gorj, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT
Tags: