ADVERTISEMENT
News

Un bărbat și-a omorât un vecin. Acesta i-ar fi propus să întrețină relații sexuale

Autor: Robert Cristea | 10.08.2020 | 19:51
Un bărbat și-a omorât un vecin. Acesta i-ar fi propus să întrețină relații sexuale
Fostul iubit al asistentei din Cluj și-a recunoscut fapta. Criminalul a spus de ce a omorât-o. Sursa Foto: Hepta.ro

Un bărbat din Olt și-a ucis vecinul pentru că acesta i-ar fi cerut să întrețină relații sexuale.

ADVERTISEMENT

Omul, în vârstă de 42 de ani din judeţul Olt, a fost arestat preventiv pentru această crimă odioasă. Bărbatul susține ca vecinul său, în vârstă de 49 de ani, îi propusese să întreţină relaţii sexuale.

Victima a fost lovită cu o coadă de mătură şi cu un ciomag, apoi a fost dezbrăcată şi abandonată într-un şanţ. După primele informații, în acel loc se pare că ar fi decedat.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care și-a omorât vecinul avea 42 ani

Actul sinistru s-a petrecut noaptea de vineri spre sâmbătă în comuna Dobrosloveni. Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în acea seară un bărbat în vârstă de 42 de ani  a mers la locuinţa unui bărbat de 49 de ani din aceeaşi localitate.

“Pe fondul unui conflict spontan, apărut ca urmare a consumului de alcool şi generat de propunerea victimei M.I. de a întreţine relaţii sexuale, autorul a agresat-o fizic aplicându-i multiple lovituri cu pumnii, picioarele, cu corpuri contondente, respectiv un fier beton, o coadă de mătură şi un ciomag, i-a comprimat regiunea toracică cu picioarele, producându-i un traumatism toracic cu multiple fracturi şi rupturi de organe interne, după care a târât-o pe victimă, care era în stare de inconştienţă, în afara curţii, a dezbrăcat-o de pantaloni, lăsând-o complet dezbrăcată şi a abandonat-o într-un şanţ, în apropierea casei, la scurt timp survenind decesul”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

ADVERTISEMENT

Decesul a fost unul violent și a fost cauzat de o hemoragie internă în urma unui traumatism toracic, cu multiple fracturi costale cu rupturi de organe interne toracice. Raportul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Olt a stabilit moartea bărbatului s-a produs sâmbătă dimineaţa.

Criminalul fusese reținut mai întăi pentru 24 de ore pentru omor. Apoi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Tribunalul Olt.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!