News

Un bărbat susţine că a fost martor la accidentul lui Răzvan Ciobanu! Trei maşini ar fi fost implicate

01.05.2019 | 16:22
Un barbat sustine ca a fost martor la accidentul lui Razvan Ciobanu Trei masini ar fi fost implicate

În cazul decesului creatorului de modă Răzvan Ciobanu sunt multe ipoteze. În acest moment, calculul s-a complicat, căci un bărbat susține că a văzut întreaga scenă tragică. Mai mult, individul susține că este vorba de o crimă și că ar fi fost trei mașini la fața locului, nu una după cum se știa până acum.

Un bărbat susține că a fost martor la accidentul lui Răzvan Ciobanu

Din ultimele informații făcute publice de poliție, creatorul de modă a murit, în cursul zilei de luni, fiind găsit fără suflare la sosirea salvatorilor. Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cosntanța și poliția judiciară din cadrul Serviciului Rutier al Poliției Constanța cercerează locul în care a murit designerul. În acest moment, ancheta vizează corcumstanțele producerii accidentului rutier.

Rezultatele investigațiilor arată că autovehiculul condus de Răzvan a părăsit partea carosabilă în zona localității constănțene Săcele, a rulat circa 850 de metri și apoi s-a răsturnat de mai multe ori. De asemenea, au fost stabilite și leziunile traumatice, însă nu și veridicitatea informației ”localnicii i-au furat lucrurile”. În timp ce Observator scrie că sătenii i-au băut apa, sucurile pe care le avea și i-au furat părți din automobil, purtătoarea de cuvânt al Poliției Județene Constanța, Mihaela-Andreea Munteanu, întrebată dacă localnicii de la fața locului i-au furat bunurile, a răspuns: „Nu este adevărat”.

Un bărbat susţine că a fost martor la accidentul lui Răzvan Ciobanu! Trei maşini ar fi fost implicate
Trei maşini ar fi fost implicate

Alături de el ar fi fost alte două maşini, care ar fi împins maşina lui către exteriorul carosabilului

Acum, firul poveștii se schimbă. „Acest martor a spus că Răzvan nu era singur. Alături de el ar fi fost alte două maşini, care ar fi împins maşina lui către exteriorul carosabilului. Martorul spune că toate aceste lucruri s-au întâmplat la ora 4:35”, a spus reporterul Antena Stars, potrvit spynews.ro.

„Martorul schimbă total firul poveştii. Ne-a mărturisit că a auzit zgomote în jurul ore 4:35 dimineaţa şi că nu a fost doar o maşină, ci trei. Respectivul personaj care ne-a povestit a spus că s-a ascuns fix în locul de aici, o toaletă. Acesta spune că a fost martor la întreaga scenă”, a adăugat reporterul.