News

Un bătrân a câștigat la loto după ce și-a uitat ochelarii acasă. A bifat alte numere și a dat lovitura

15.04.2021 | 15:59
Un batran a castigat la loto dupa ce sia uitat ochelarii acasa A bifat alte numere si a dat lovitura
Un bătrân a câștigat la loto după ce și-a uitat ochelarii acasă. A bifat alte numere și a dat lovitura. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bătrân din Marea Britanie a fost lovit de un noroc incredibil. Acesta a câștigat la loto după ce și-a uitat ochelarii acasă și a bifat alte numere decât cele dorite inițial.

În vârstă de 80 de ani, Denis Fawsitt era de regulă un bătrânel extrem de superstițios, care juca mereu numere cu o însemnătate emoțională importantă.

ADVERTISEMENT

De această dată, destinul a făcut să nu mai joace astfel de numere. Ajuns la locația unde se depun biletele la loterie, acesta a constatat că și-a uitat acasă ochelarii. Nu a avut încotro și a ales alte numere care, în final, s-au dovedit a fi câștigătoare.

Ce noroc! Un bătrân a câștigat la loto după ce și-a uitat ochelarii acasă

”Mi-am dat seama că mi-am uitat ochelarii și am încercat să-mi aleg numerele pe care le joc de obicei, dar pur și simplu nu am putut”, a declarat Denis Fawsitt, potrivit Metro.UK.

ADVERTISEMENT

Ghinionul inițial din acea zi avea să se transforme într-un noroc imens pentru bătrân. El a câștigat 116.124 de lire sterline la loteria din Regat.

Încă din acea zi ciudată, în care a ajuns la agenție fără ochelari și a ales alte numere, Denis spune că a simțit că va fi lovit de șansă.

ADVERTISEMENT

”După ce s-a întâmplat în agenție, am avut senzația că urma să câștigăm. I-am spus lui Ann (n.r. soția), în seara aceea, că am simțit faptul că vom câștiga”, a afirmat acesta.

Norocosul câștigător povestește cum a aflat de marea lovitură. A doua zi după extragerea de la EuroMillions, acesta i-a cerut unui angajat de la un chioșc de ziare să-i verifice biletul. Șocul a fost unul imens când acesta i-a spus să sune de urgență să confirme biletul.

ADVERTISEMENT

Inițial, bătrânelului nu i-a venit să creadă. A merg grăbit acasă și și-a sunat fiica, Sally, spunându-i să vină și să verifice biletul pentru el.

”Când am sunat-o pe Sally, ea a crezut că vorbesc prostii, mai ales că i-am spus că mi-am uitat ochelarii în ziua când am ales numerele. Dar am avut dreptate, câștigasem. 

Sally s-a dus la serviciu și i-a explicat șefului ei că trebuia să revină pentru o urgență de familie la 9 dimineața. S-a întors așa cum era planificat, a sunat la loteria națională și am intrat cu toții în șoc la aflarea veștii că am câștigat marele premiu”, mai povestește norocosul britanic.

Un bătrân a câștigat la loto după ce și-a uitat ochelarii acasă. A bifat alte numere și a dat lovitura. Sursa foto: bbc.com

Ce va face cu banii bătrânelul Denis

Denis mai spune că a sărbătorit momentul alături de soția sa, Ann, în vârstă de 75 de ani. Acum, cei doi plănuiesc să investească o parte din banii câștigați la loterie în casă şi grădină. Bătrânii, care au două fiice și trei nepoți, nu-şi vor neglija familia

”Ne putem răsfăța cu câteva lucruri drăguțe, dar, cel mai important, putem oferi o mulțime familiei”, a afirmat Ann, soția lui Denis.

ADVERTISEMENT