News

Un bărbat a fost încătuşat pentru că a refuzat termoscanarea! Reacţia celor de la Kaufland. Video

21.05.2020 | 19:00
Un barbat a fost incatusat pentru ca a refuzat termoscanarea Reactia celor de la Kaufland Video
ADVERTISEMENT

Scene de necrezut la un supermarket din Ferentari. Un bărbat a fost încătuşat după ce a refuzat să fie termoscanat. Cel mai probabil, bătrânul a intrat în conflict cu paznicul magazinului şi a încercat să intre în magazin fără să îi fie luată temperatura.


UPDATE, ora 19:00. Reprezentanţii magazinului Kaufland, unde a avut loc incidentul au reacţionat:

“Incidentul a avut loc acum două zile și a fost regizat, cu scopul de a crea senzațional, cele două persoane purtând microfon și fiind însoțite de un cameraman profesionist.

ADVERTISEMENT

Vă confirmăm că agenții de pază au respectat procedurile, ce includ contactarea autorităților competente pentru gestionarea cazurilor de agresivitate și nerespectare a legii.

Îndemnăm clienții să respecte măsurile de protecție la cumpărături, să își păstreze calmul și să pună sănătatea lor și a celorlalți pe primul loc. Facem toate eforturile pentru a preveni răspândirea virusului și suntem în permanent contact cu autoritățile, spun reprezentanţii Kaufland.

ADVERTISEMENT

Un bătrân a fost încătuşat pentru că a refuzat termoscanarea!

La faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie care a intervenit în forţă şi pe imagini se vede cum mai mulţi oameni ai legii îl încătuşează pe bărbatul care a refuzat să îi fie luată temperatura.

Scenele au fost publicate pe internet, însă pe filmare nu se înţelege motivul pentru care agenţii au recurs la reţinerea violentă a bărbatului. Trei poliţişti l-au pus pe capota maşinii pe bătrân, în timp ce oamenii din jur strigă să îl lase în pace.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

“Trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin”

Ulterior, oamenii legii au explicat că au fost solicitaţi să intervină la faţa locului fiindcă trei persoane, trei bărbaţi şi o femeie, erau violenţi fiindcă nu li s-a permis să intre în magazin pentru că au refuzat termoscanarea.

“La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5.

ADVERTISEMENT

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 24 Poliție, care au identificat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea.

La momentul în care polițiștii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante și au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate și conduse la sediul subunității de poliție.

Persoanele au fost sancționate contravențional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal și împiedicarea intervenției polițiștilor în îndeplinirea obligațiilor de serviciu”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.

Imaginile cu bărbatul încătuşat s-au viralizat pe internet şi reţelele de socializare.

 

ADVERTISEMENT