News

Un bătrân a murit într-un magazin, stând la coadă pentru a cumpăra pui. Oamenii s-au îmbulzit pentru promoții

Un bătrân a murit într-un magazin din Craiova, la coadă pentru a cumpăra carne de pui la ofertă.
09.09.2021 | 18:06
Un batran a murit intrun magazin stand la coada pentru a cumpara pui Oamenii sau imbulzit pentru promotii
ADVERTISEMENT

Bătrânul în vârstă de 72 de ani se afla la cumpărături într-un supermarket din Craiova. Acesta stătea la coadă pentru a prinde carne de pui la promoție.

Un bărbat a murit stând la coadă la pui, în Craiova

Din păcate, acestuia i s-a făcut rău în timp ce stătea la rând pentru a cumpăra pui și a leșinat. Oamenii au sunat la 112 pentru a-l ajuta pe bătrân să își revină.

ADVERTISEMENT

Un echipaj medical a sosit la fața locului, iar specialiștii l-au resuscitat pe bătrân minute în șir, dar fără vreun rezultate. Din păcate, a fost declarat decesul acestuia.

Oamenii legii au anunțat că în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă. De asemenea, ei au mai transmis și că cercetările sunt continuate, pentru a se stabili toate împrejurările în care a avut loc această tragedie.

ADVERTISEMENT

„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, a transmis Daniela Pîrvulescu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Cadavrul va fi supus unei expertize medico-legale pentru a fi stabilit cu exactitate motivul decesului, a transmis craiovaforum.ro.

ADVERTISEMENT

Sursa video: Dolj TV

Scene șocante în România, după ce clienții unui magazin își făceau cumpărăturile lângă un cadavru

Un caz similar a avut loc anul trecut, în Timișoara. Unui bărbat i s-a făcut rău în incinta unui magazin de aici și, din păcate, pentru el nu s-a mai putut face nimic.

Medicii au declarat decesul, iar întreaga zonă a fost împânzită de criminaliști. Acest lucru nu a oprit, însă, activitatea magazinului, care a rămas deschis pentru ceilalți cumpărători.

ADVERTISEMENT

Aceștia au asistat, fără voia lor, la aceste scene marcante. Imaginile făcute publice atunci îi arătau pe cumpărători cum își continuă achizițiile nestingheriți, chiar dacă în preajma lor este un cadavru.

„Dorim să transmitem gândurile și sincerele noastre condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente.

Colegii noștri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât și pentru apelarea serviciului de urgență 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice.

Totodată, le cerem scuze clienților noștri care au fost expuși, fără voia lor, la intervenția autorităților competente”, a transmis magazinul după incident.

ADVERTISEMENT
Tags: