Life

Un bătrân ponosit i-a bătut la ușă oferindu-i un plic. După ce l-a deschis, a plâns ca un copil. Viața i s-a schimbat de atunci

19.05.2020 | 11:59
Un batran ponosit ia batut la usa oferindui un plic Dupa ce la deschis a plans ca un copil Viata i sa schimbat de atunci
ADVERTISEMENT

Se întâmpla acum 6 ani când viața unei femei se schimba radical. Potrivit unei relatări făcute în mediul online de utilizatoarea gingersnap1316, vizita unui bătrân i-a marcat profund existența, după cum urmează.

Un plic cu 1.000 de dolari și un alt mod de a vedea viața

Dimineața zilei de 10 septembrie 2014. Cineva bătea la ușa domnișoarei Ginger. Femeia a deschis și a văzut un bătrân amărât, vizibil încercat de greutățile vieții. Acesta a întrebat-o despre mama ei, Karen, dar aceasta nu era în casă.

ADVERTISEMENT

Apoi i-a oferit un plic, iar gingersnap1316 l-a acceptat, crezând că e vreun curier sau un agent de vânzări.

Când a deschis plicul a crezut că se dărâmă cerul pe ea pentru că ceea ce a văzut părea ireal. A alergat după om, dar nu a mai reușit să îl prindă. Acesta a dispărut brusc, ca prin magie.

ADVERTISEMENT

„Te rog, primeşte acest dar nevinovat, un simplu gest de omenie. Nu suntem străini, suntem membri ai unei familii numeroase care îşi umple timpul liber făcând acte de caritate, la întâmplare. De astăzi, şi tu eşti binevenită în sânul familiei noastre.

Nu, nu trebuie să oferi bani sau bunuri materiale; un zâmbet, o vorbă caldă, un compliment sau o îmbrăţişare sunt, de multe ori, suficiente… Ceea ce contează, de fapt, este să faci un bine fără să aştepţi nimic în schimb”, scria pe bilet, potrivit realitatea.net.

ADVERTISEMENT

Mama femeii se lupta cu o maladie cumplită, așa că a acceptat să ajute, la rândul ei, alți oameni

În plicul respectiv, pe lângă acest bilețel emoționant, erau 1.000 de dolari, o sumă care îi prindea foarte bine femeii atunci, căci rămăsese lefteră. Acest gest mic, această sumă care nu presupune nicidecum o avere, a făcut-o să privească viața cu alți ochi din acel moment.

Mai mult, mama ei se luptase atunci cu cancerul ovarian și fiecare ajutor, chiar și un dolar, era extrem de important pentru cele două. În timp, femeia s-a alăturat familiei și a început să își dedice timpul acțiunilor umanitare.

ADVERTISEMENT