News

Un bebeluș de 10 luni și părinții săi, morți într-un accident rutier. Mașina s-a ciocnit cu un TIR

29.05.2020 | 10:06
Un bebelus de 10 luni si parintii sai morti intrun accident rutier Masina sa ciocnit cu un TIR
ADVERTISEMENT

Un bebeluș de 10 luni și părinții săi au murit, vineri dimineață, într-un grav accident rutier produs în județul Galați.

Un bebeluș de 10 luni și părinții săi, morți într-un accident rutier

Conform observatornews.ro, accidentul rutier în care au murit bebelușul de 10 luni și părinții săi s-a produs vineri dimineață, la ora 05:45, pe DN 24/E 581, între localităţile Priponeşti şi Berheci, în județul Galați.

ADVERTISEMENT

Motivele tragicului accident sunt încă neclare, poliția stabilind că tatăl bebelușului a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, a intrat pe contrasens și a lovit un TIR. Se pare că șoferul ar fi ațipit la volan.

”Potrivit primelor cercetări, şoferul autoturismului, un bărbat de 28 ani din Drobeta Turnu Severin, a pierdut controlul volanului, din motive necunoscute şi a pătruns pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu un tir, condus de un bărbat de 27 ani din Galaţi”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

ADVERTISEMENT

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă

În urma impactului violent, şoferul autoturismului şi copilul său au murit pe loc, iar soţia lui a fost foarte grav rănită și a decedat în drum spre spital. Inițial, femeia a fost stabilizată la fața locului de un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Galați, Gabriela Costin, a declarat că șoferul tirului a fost testat pentru alcool, iar rezultatul a fost negativ.

ADVERTISEMENT

Poliţia Rutieră face cercetări la faţa locului și a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Pentru moment, circulația în zonă este blocată.

Un tânăr de 27 de ani a decedat în urma unui accident în care a fost implicat ATV-ul pe care acesta îl conducea. Bărbatul a murit pe loc, după ce acesta s-a izbit cu un ATV într-o caroserie auto ce era parcată pe un trotuar. Incidentul a avut loc joi după-amiaza, pe strada Valea Hotarului din Sighetu Marmației.

ADVERTISEMENT

Un eveniment tragic a avut loc joi dimineață la Târgu Mureș. O femeie a fost lovită mortal de un tren aflat în mișcare pe calea ferată. Imediat, după un apel la 112, la fața locului au ajuns echipaje de salvare, însă impactul a fost atât de puternic încât femeia a murit pe loc.

ADVERTISEMENT