Life

Un bebeluș de opt luni, abandonat de mamă în scara unui bloc. I-a lăsat lapte cald în biberon și un mesaj cutremurător

Un bebeluș de opt luni a fost abandonat de mamă în scara unui bloc. Femeia a lăsat un mesaj cutremurător în urma sa, dar și lapte cald în biberon.
06.12.2022 | 14:20
Un bebelus de opt luni abandonat de mama in scara unui bloc Ia lasat lapte cald in biberon si un mesaj cutremurator
Un bebeluș de opt luni, abandonat de mamă. Ce mesaj a lăsta femeia. Foto Colaj Fanatik / Capturi Youtube nordnews.md
ADVERTISEMENT

O mamă de 22 de ani și-a abandonat copilul de doar opt luni într-o scară de bloc. Totul s-a întâmplat în Republica Moldova, în Bălți.

Un bebeluș de opt luni, abandonat de mamă. Ce mesaj a lăsat femeia

Femeia a luat copilul, i-a făcut bagajul în care a pus haine de schimb și lapte în biberon și a fugit cât de repede a putut, lăsându-l în urmă pe micuț.

ADVERTISEMENT

Tânăra care l-a lăsat în urmă a specificat în biletul pe care l-a lăsat că bebelușul este bolnav și că nu își permite să îl întrețină.

„Îmi este greu să îl întrețin, vă rog să aveți grijă de fiul meu. Mă iertați, vă rog, nu am altă ieșire din situație”, a mai scris femeia în bilețel.

ADVERTISEMENT

Femeia a sunat la uși pentru a se asigura că micuțul va primi ajutor de la alți oameni, iar aceștia au sunat la Poliție.

„Ea s-a asigurat, laptele era cald, lângă copil au fost găsite hăinuțe de schimb. Când a lăsat copilul, a bătut la ușă pentru a se asigura că el va fi luat”, a declarat Crizantema Caraman, Șef Secția Protecția Copilului și Familie Bălți, potrivit nordnews.md.

ADVERTISEMENT

Copilul era în stare deplorabilă când a fost găsit

Ulterior, copilul abandonat a fost dus la Spitalul Clinic Bălți, unde a primit îngrijiri medicale.

Specialiștii de acolo au constatat că acesta are circa opt luni de viață și a fost nevoie ca micuțul să fie internat, deoarece era într-o stare deplorabilă.

ADVERTISEMENT

Bebelușul era malnutrit, are bronșită și i se fac investigații și pentru pneumonie.

“Vârsta pacientului este aproximativ de 7,8 luni. Serviciul de asistență medicală urgență a adus copilul la departamentul pediatrie către orele 18:20. În momentul internării, starea pacientului era într-o situație deplorabilă sanitară

Copilul a fost diagnosticat cu malnutriție, bronșită și este suspect la pneumonie”, a spus Natalia Brașoveanu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Bălți.

ADVERTISEMENT