News

Un belgian e terorizat de mai bine de 10 ani. Bărbatul primește pizza, de mai multe ori pe zi, fără să comande nimic

10.06.2020 | 17:28
Un belgian e terorizat de mai bine de 10 ani Barbatul primeste pizza de mai multe ori pe zi fara sa comande nimic
Cea mai bună rețetă de pizza preparată în casă. Încearc-o și nu vei regreta! Sursa foto: culinar.timpul.md
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Belgia primește pizza pe care nu a comandat-o, zi de zi, de mai bine de zece ani. Belgianul a dezvăluit că începe să tremure de fiecare dată când aude un scuter pe stradă.

Un bărbat din Belgia primește pizza fără să comande nimic, fiind victima unei farse

Cazul inedit al unui bărbat din Belgia, care primește pizza la ușă, de mai bine de zece ani, cu toate că nu a comandat niciodată nimic, a ajuns în atenția presei din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, belgianul e victima unei farse, însă polițiștii nu reușesc să-și dea seama cine este glumețul care de 10 ani își terorizează vecinul.

Conform The Independent, Jean Van Landeghem locuiește în orașul belgian Turnhout, cu o populație de aproximativ 40.000 de locuitori.

ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 65 de ani primește pizza la ușă, de câteva ori pe zi, de mai bine de un deceniu. Cel mai probabil, bărbatul e victima unei farse scăpate de sub control.

Inițial, Jean credea că a fost o simplă încurcătură, însă au existat zile în care au ajuns la ușa sa mai bine de 10 comenzi, printre care 14 pizza la o singură comandă.

ADVERTISEMENT

„Nu mai pot să dorm, tremur când aud un scuter pe stradă. Mă gândesc că vine pizza”, a explicat bărbatul.

Jean Van Landeghem a refuzat sistematic comenzile, mai ales că un prieten trece prin aceeași situație, deși se află la 20 de kilometri depărtare.

ADVERTISEMENT

Polițiștii sunt convinși că este vorba de o farsă exagerată, care durează de mai bine de 10 ani, însă nu pot să își dea seama cine e vinovatul. Victima a jurat că se va răzbuna pe făptași, atunci când va afla cine îi joacă feste.

Până atunci, bărbatul refuză în continuare comenzile livrate la ușă de firmele din localitate, fiind extrem de bizar că acestea acceptă să mai livreze pizza la o adresă unde le este refuzată comanda sistematic, de ani de zile.

ADVERTISEMENT