News

Un bolnav psihic a amenințat cu bâta șoferii din Slatina. A fost reținut de Poliție. Video

14.05.2021 | 15:59
Un bolnav psihic a amenintat cu bata soferii din Slatina A fost retinut de Politie Video
Un bolnav psihic a amenințat cu bâta șoferii din Slatina. A fost reținut de Poliție. Video. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un bolnav psihic a ieșit pe străzile din Slatina și a amenințat cu bâta șoferii aflați în trafic. Ulterior, acesta fost reținut de Poliție. 

Scenele din municipiul de reședință al județului Olt au fost filmate în plină zi și urcate în mediul online de un internaut.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii s-au sesizat rapid în acest caz, iar individul a fost încătușat și condus la sediul Poliţiei municipiului Slatina, urmând a fi dispuse măsurile legale împotriva acestuia

Bolnav psihic din Slatina, reținut de Poliție după ce a amenințat cu bâta șoferii

Din primele informații, bărbatul cu probleme psihice ar avea vârsta de 61 de ani și provine din comuna Strejeşti, scrie Realitatea de Olt.

ADVERTISEMENT

În imaginile apărute în mediul online se vede cum șoferii îl evită la limită pe bărbatul aflat pe mijlocul șoselei.

La un moment dat, acesta agită bâta ca pe o sabie și încearcă să-și facă loc printre mașini, de pe o parte pe cealaltă a străzii.

ADVERTISEMENT

”În urma apariției în spațiul public, pe o rețea de socializare, a unor imagini, în care este prezentată o persoană în timp ce amenință că lovește autoturisme pe o stradă din municipiul Slatina, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au sesizat din oficiu.

Aceștia au demarat efectuarea de verificări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul și pentru identificarea persoanei in cauză.

ADVERTISEMENT

În urma activităților desfăşurate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Slatina împreună cu poliţiştii locali din cadrul Poliţiei locale Slatina au depistat persoana în cauză, respectiv un bărbat de 61 de ani, din comuna Strejeşti, judeţul Olt.

Întrucât la momentul depistării, bărbatul s-a manifestat agresiv, acesta a fost încătuşat de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei municipiului Slatina, urmând a fi dispuse măsurile legale împotriva acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, notează sursa citată.

Locuitorii din Slatina: ”Astfel de evenimente au loc zilnic”

Cazul petrecut în această săptămână în orașul din județul Olt nu este deloc unul izolat, se plâng cetățenii.

Locuitorii din Slatina spun că astfel de scene se repetă aproape zilnic. În ciuda faptului că bolnavii sunt prinși și duși în secțiile de psihiatrie, ulterior ei sunt eliberați la câteva zile după internare, fără prea multe explicații.

ADVERTISEMENT
Tags: