ADVERTISEMENT
Carousel hot news

IAŞI – DINAMO. INCREDIBIL ce spun românii despre brazilianul JO: „Ce caută ăsta aici?”

Brazilianul Joalisson Santos Oliveira a venit la începutul lui august la Iaşi şi a marcat golul victoriei neaşteptate a lui CSM Poli împotriva lui Dinamo în minutul 90+3. Declaraţiile lui...
Autor: Silviu Ghering | 14.08.2017 | 00:01
IAŞI - DINAMO. INCREDIBIL ce spun românii despre brazilianul JO: „Ce caută ăsta aici?”

Brazilianul Joalisson Santos Oliveira a venit la începutul lui august la Iaşi şi a marcat golul victoriei neaşteptate a lui CSM Poli împotriva lui Dinamo în minutul 90+3. Declaraţiile lui „JO” după meci debordau de fericire.

ADVERTISEMENT

„Nici nu puteam visa că voi înscrie golul victoriei chiar la meciul de debut. Am venit la Iaşi pentru că   m-am gândit că pot să fac un salt în cariera mea, m-a ajutat un prieten şi sunt foarte mulţumit că sunt aici”

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real

ADVERTISEMENT

„Am lucrat toate zilele astea pentru acest moment, vreau să mulţumesc în special soţiei mele, care îmi va dărui un copil în curând, cum pot să fiu decât fericit?!”

„Mulţi nu au încredere în noi, o să le arătăm că putem face rezultate bune cu această echipă”

ADVERTISEMENT

„Vreau să le mulţumesc colegilor că m-au primit aşa de bine, mă simt bine aici şi asta se va vedea din ce în ce mai mult în jocul meu”

Complimentul lui Ştefănescu

Cătălin Ştefănescu, coechiperul lui Jo, a avut o declaraţie amuzantă la dresa brazilianului: „Când l-am văzut la primul antrenament m-am întrebat ce caută ăsta aici… în România… aşa bun este, acum s-a văzut şi în primul lui meci”.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!