News

Un cadavru a fost descoperit într-o fântână. Autoritățile au identificat victima. Ce s-a întâmplat

06.08.2019 | 16:18
Un cadavru a fost descoperit intro fantana Autoritatile au identificat victima Ce sa intamplat
ADVERTISEMENT

Un cadavru a fost găsit într-o fântână în localitatea Văleni din județul Neamț, transmit reporterii România TV. Trupul neînsuflețit descoperit astăzi îi aparține unui bărbat în vârstă de 87 de ani. O persoană din comuna nemțeană a sunat la 112 și a povestit că a văzut în fântână ceea ce părea cadavrul unui om.

Cadavru fără cap, descoperit într-o fântână din Neamț

Echipajele de la ISU au ajuns imediat la fața locului și au constatat că trupul era al unui vârstnic. Au fost detașați pompierii de la ISU Roman pentru scoaterea victimei din respectiva fântână. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele și împrejurările producerii acestui macabru incident.

ADVERTISEMENT

Conform unei publicații locale, corpul decedatului nu avea cap. Descoperirea a fost făcută astăzi la prânz, în jurul orei 14:00. Din informațiile autorităților locale, fântâna respectivă nu mai era folosită de multă vreme, deci nu se pune problema ca sătenii să fi consumat apă din ea, scrie ziarpiatraneamț.ro.

cadavru descoperit in fantana
Cadavrul descoperit în localitatea nemțeană îi aparține unui bărbat de 87 de ani. Sursa foto: vrancea24.ro

O descoperire asemănătoare a fost făcută în anul 2018

O astfel de descoperire a mai fost făcută tot în județul Neamț pe 30 decembrie 2018. Și atunci era vorba despre trupul unei persoane, fără cap. Acel corp aparținea unei femei din comuna Dragomirești. „La fața locului s-au deplasat pompierii care au procedat la degajarea corpului, care se afla într-o stare avansată de putrefacție și din care lipsea capul și anumite părți (cel mai probabil, corpul s-a descompus în apă). Pompierii vor continua căutările în fântâna respectivă (cu o adâncime de aproximativ 6-7 metri până la luciul apei și încă 6 metri sub apă) pentru a găsi și celelalte părți ale corpului”, declarau autoritățile la acea vreme despre acel caz.

ADVERTISEMENT

 

Tags: