Sport

Un cadou fabulos de martie, pentru doamne și domnișoare. În weekend, le punem 100.000 de euro la picioare!

Așa cum v-am obișnuit săptămânal, am pregătit deja biletul-bombă de weekend. Țintim un câștig fabulos, de aproape 100.000 de euro, cu care să le facem o bucurie fetelor sau femeilor din viața noastră, de 8 martie!
03.03.2022 | 15:36
Un cadou fabulos de martie pentru doamne si domnisoare In weekend le punem 100000 de euro la picioare
Așa arată un cadou frumos pentru doamnele sau domnișoarele importante din viața noastră
ADVERTISEMENT

Avem meciuri bune în top 5 campionate, avem și recomandările noastre clasice din competițiile unde se marchează la foc automat și, evident, avem pentru pariorii conștiincioși o ofertă de nerefuzat de la SUPERBET!

Germania, cu goluri și meciuri bune de pariat în toate cele trei ligi

Am selectat 20 de evenimente, doar din oferta de sâmbătă și duminică și bineînțeles că nu puteam debuta altfel decât cu 3 jocuri de neratat din ligile inferioare ale Germaniei. Schalke încearcă disperată să țină contactul cu locurile de promovare care duc în Bundesliga și are misiune relativ facilă în fața Hansei Rostock, iar St Pauli și Karlsruhe promit spectacol și goluri multe.

ADVERTISEMENT

Din Liga a 3, liderul Magdeburg ne face cu ochiul și mizăm că est-germanii vor marca minim două goluri pe teren propriu, acolo unde sunt imbatabili.

Tot din Germania selectăm și capul de afiș al Bundesligii, Bayern vs. Bayer. ”Aspirinele” sunt într-o formă foarte bună, iar munchenezii atacă din primul până în ultimul minut. Alegem un combo-interesant, ambele marchează și gazdele vor înscrie de la două goluri în sus, la cotă 1.72.

ADVERTISEMENT

Închidem ziua de sâmbătă cu o combinată elvețiano-belgiană, cu 4 meciuri de goluri, dar și soliști siguri la Brugge, respectiv Young Boys.

Favoritele certe, Juventus și Barcelona, nu trebuie ratate pe bilet

Duminică debutăm devreme cu meciul din Olanda, în care preconizăm minim un gol pe repriză la PSV – Heracles. Ne ajută la cotă și duelul din Belgia, cu Antwerp capabilă să înscrie măcar de două ori împotriva lui Beerschot. Ne concentrăm, evident, și pe favoritele certe din Top 5 campionate, Barcelona, Juventus, dar nu ignorăm nici Ajax, care are un meci facil, acasă cu Waalwijk.

ADVERTISEMENT

Ne așteptăm la peste 3 goluri în Mainz – Dortmund, Rapid Viena – Klagenfurt și Gent – Zulte Waregem și la un 2+ fără emoții la Betis – Atletico Madrid.

Slavă Slaviei în derby-ul cu Sparta!

În Danemarca avem un meci echilibrat între două echipă în formă foarte bună. Silkeborg – Brondby pare să fie un duel cu ambele echipe marcând, iar în Elveția, St Gallen, de asemenea pe val, poate marca lejer de minim două ori în fața modestei Sion.

ADVERTISEMENT

Nu am ocolit nici derby-ul Cehiei, Slavia – Sparta. Fosta echipă a lui Nicu Stanciu, continuă lupta la vârf cu Viktoria Plzen, în timp ce echipa lui Niță, pare să se concentreze pe câștigarea Cupei, după ce în campionat a pierdut contactul cu primele două clasate. Mizăm că Slavia va marca minim de două ori pe teren propriu, încercând să stea în plasa liderului surprinzător.

Din 20 de meciuri am făcut o cotă de 6.400 pe care o vom plasa cu o miză de 40 de lei. Poți juca și tu biletul sau te poți inspira din recomandările noastre pentru un bilet spectaculos. De asemenea, poți profita și de oferta specială din această lună, de la SUPERBET!

Biletul de 100.000 de euro, un cadou fabulos pentru doamne și domnișoare

Biletul de 100.000 de euro, un cadou fabulos pentru doamne și domnișoare

ADVERTISEMENT