Life

Un câine Husky şi un fluture, prietenie inedită. Imaginile au devenit virale

28.05.2020 | 22:01
Un caine Husky si un fluture prietenie inedita Imaginile au devenit virale
Un câine Husky şi un fluture, prietenie inedită. Imaginile au devenit virale. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Cymber, un câine drăgălaș din rasa Husky, a legat o frumoasă prietenie cu un fluture de culoare maronie care i s-a așezat direct pe bot. Imaginile cu amiciția inedită dintre cei doi au devenit virale la scurt timp după ce au apărut în mediul online, oamenii fiind încântați de cele văzute.

Prietenie adorabilă între un câine și un fluture

Câinii sunt prietenii cei mai buni ai oamenilor, însă unii dintre ei leagă prietenii și cu… fluturii. Este cazul unui câine din rasa Husky Siberian cu ochi albaștrii pătrunzători care a fost surprins cum lasă un fluture maroniu să se așeze pe botul său.

ADVERTISEMENT

Animalul de talie medie pe nume Cymber este unul foarte inteligent și prietenos, dovadă fiind prietenia pe care a legat-o cu fluturele pe care l-a lăsat să se apropie de el.

Imaginile surprinse de un internaut au fost postate pe Twitter pe pagina „Welcome to Nature” devenind virale într-un timp relativ scurt.

ADVERTISEMENT

Husky, una dintre rasele de câini cele mai inteligente

Clipul cu prietenia inedită dintre câine și fluture a strâns aproape 31k de vizualizări şi 5k de like-uri. Oamenii care au vizionat filmulețul au mărturisit că prietenia inedită dintre cei doi este absolut adorabilă.

Pe aceleași cont de socializare pot fi observate numeroase videoclipuri cu animale, rasa de câini Husky apărând în multe dintre ele.

ADVERTISEMENT

Internauții au posibilitatea de a observat cum acest animal originar din Siberia se teme să atingă gheața și nu vrea sub niciun chip să coboare din mașina în care se află.

O altă ipostază în care este surprins Husky este aceea în care animalul blănos „ține în brațe” o pisică, știindu-se dintotdeauna că cele două animale nu sunt tocmai prietene, ci mai degrabă… rivale.

ADVERTISEMENT

Pagina „Welcome to Nature” este destinată animalelor fie că este vorba de cele domestice, fie că este vorba de cele sălbatice. Oamenii din lumea întreagă pot urmări pe acest cont ipostazele inedite în care sunt surprinse acestea.

ADVERTISEMENT