Sport

Imagini halucinante de la un meci din Conference League. Un câine a intrat pe teren și și-a făcut nevoile. Video

Ultima etapă din grupele Conference League a oferit un moment inedit pe terenurile de fotbal. La Belgrad, un patruped a intrat pe gazon și și-a făcut nevoile.
10.12.2021 | 18:09
Imagini halucinante de la un meci din Conference League Un caine a intrat pe teren si sia facut nevoile Video
ADVERTISEMENT

Partizan Belgrad și Anorthosis Famagusta s-au întâlnit în ultima etapă din faza grupelor UEFA Conference League.

Cele două echipe au remizat la unu, rezultat pe placul sârbilor, care au terminat pe locul 2 și s-au calificat în „primăvară”.

ADVERTISEMENT

Momentul serii nu a fost însă oferit de vreunul dintre fotbaliștii celor două echipe, ci de un câine.

Un câine și-a făcut nevoile la Partizan – Anorthosis, din Conference League

Patrupedul a intrat pe teren când formațiile își făceau încâlzirea și și-a făcut nevoile în văzul tuturor.

ADVERTISEMENT

Momentul deloc plăcut a devenit viral după ce a fost surprins de camerele de luat vederi.

Faza este totuși nu doar dezgustătoare, ci și savuroasă. În imagini se poate observa cum, la un moment dat, câinele se uită direct în cameră, înainte de a își întoarce rapid privirea, lăsând parcă impresia că știe exact ce face.

Reacții hilare pe rețelele de socializare

Inevitabil, fanii care au surprins momentul de la Belgrad, au reacționat imediat pe rețelele de socializare, cu mesaje care mai de care mai ironice la adresa Conference League.

ADVERTISEMENT

„A adăugat calitate competiției”, a scris un utilizator, în timp ce altul a reacționat: „Cât de bine e reprezentată UEFA Conference League”.

Dacă pe unii i-au dezgustat imaginile, pe alții i-au amuzat teribil. Un fan a afirmat că „acesta ar putea fi cel mai grozav videoclip văzut vreodată”.

ADVERTISEMENT

Momentul nu i-a deranjat pe fotbaliștii lui Partizan, care în cele din urmă au obținut calificarea în faza următoare a competiției, alături de Gent, care a terminat grupa pe primul loc.

Sârbii își vor afla adversara la tragerea la sorți care va avea loc luni, 13 decembrie. Partizan va juca împotriva unei echipe care a terminat pe locul 3 în grupele Europa League.

ADVERTISEMENT