Sport

Un camerunez de 23 de ani visează la naționala României: ”În 3-4 ani sunt la lot!”

Un fotbalist din liga a doua promite să rezolve criza din atacul echipei naționale. Serges Ekollo joacă la FC Buzău și vrea să îmbrace tricoul României.
10.09.2021 | 14:03
Un camerunez de 23 de ani visează la naționala României: ”În 3-4 ani sunt la lot!”
ADVERTISEMENT

Selecționerii României se plâng de ani de zile că nu găsesc soluții pentru atacul echipei naționale. Spre exemplu, pentru meciul cu Macedonia de Nord, Mirel Rădoi a avut doar doi atacanți în lot – Dennis Man și Jovan Markovici.

Criza din ofensiva României se va rezolva. Promite Serges Ekollo, atacantul echipei din eșalonul al doilea al țării, FC Buzău.

Iubește România și vrea la națională

Serges Yvan Ekollo Malolo are 23 de ani și a ajuns în România, în urmă cu doi ani, prin intermediul companiei de impresariat sportiv W&K Fairplay Sports Management.

ADVERTISEMENT

Astra Giurgiu a fost primul club care l-a legitimat, dar nu a apucat să debuteze pentru fosta campioană a țării fiind împrumutat la Dunărea Călărași și ulterior la Petrolul Ploiești.

În această vară, Serges Ekollo a semnat cu FC Buzău și pare că a nimerit echipa potrivită pentru a atinge nivelul pe care camerunezul și-l dorește. Iar ambițiile lui nu sunt pe măsura viselor.

ADVERTISEMENT

Și-a propus să se căsătorească cu o româncă, să-și ia cetățenia și, în maximum patru ani să joace pentru prima reprezentativă a României.

ADVERTISEMENT

”Vreau să mă căsătoresc în România, să trăiesc aici, viața este mai ușoară aici, am fost în multe țări, nu este așa ca aici. Vreau să îmi iau cetățenia română și peste 3-4 ani să ajung să joc la naționala României. Dacă joc bine și sunt serios, am toate șansele”, spune ferm Ekollo.

S-a adaptat repede stilului de viață din România

Deși nu au trecut decât doi ani de când a pus pentru prima oară piciorul pe pământ românesc, Serges Ekollo se declară îndrăgostit de țara noastră.

ADVERTISEMENT

Îi place tot, de la femei, la mămăliguță. Mai mult, a învățat și limba română, în perspectiva încercării de a devein roman și în acte.

”Îmi place viața din România, îmi plac femeile de aici, foarte frumoase, îmi place mâncarea …cel mai mult sunt înnebunit după mămăliguță cu brânză și smântână.

ADVERTISEMENT

Am învățat ușor limba, colegii meu vorbesc cu mine doar în română…româna seamănă cu franceza, care e prima noastră limbă în Camerun, așa că nu a fost extrem de dificil, sunt multe cuvinte care seamănă. Am învățat întâi prostii, cuvinte de dragoste”, a mai spus Serges Ekollo.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik