Fotbal international

Un campion mondial cu Franţa, interzis la finala CM 2022! De ce nu este lăsat să vină în Qatar

Campion mondial în 2018 cu Franța, un fotbalist al formației din Hexagon nu poate să călătorească în Qatar pentru a urmări, pe viu, finala CM 2022.
16.12.2022 | 20:54
Un campion mondial cu Franta interzis la finala CM 2022 De ce nu este lasat sa vina in Qatar
Juventus i-a interzis lui Paul Pogba să călătorească în Qatar pentru finala Campionatului Mondial. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Franța o înfruntă pe Argentina pentru a-și apăra trofeul mondial cucerit în 2018, duminică, 18 decembrie, ora 17:00. Paul Pogba, care a ratat prezența la turneul final din cauza unei accidentări, nu își va putea susține echipa favorită din tribună.

Juventus nu i-a permis lui Paul Pogba să călătorească în Qatar pentru finala Cupei Mondiale

Paul Pogba a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Franței la Campionatul Mondial din 2018. Mijlocașul lui Juventus se anunța o piesă de bază a lui Didier Deschamps și pentru ediția din 2022 a Cupei Mondiale. Totuși, fotbalistul în vârstă de 29 de ani a fost lovit de ghinion.

ADVERTISEMENT

Fost jucător la Manchester United, Paul Pogba se afla în faza finală a recuperării după accidentarea la genunchiul drept când a suferit o nouă accidentare musculară. Astfel, Paul Pogba a ratat șansa de a se alătura coechipierilor din echipa Franței.

Marcator al unui gol în finala Campionatului Mondial din 2018 împotriva Croației, Paul Pogba a vrut să o susțină din tribună pe selecționata lui Didier Deschamps. Superstarul francez s-a lovit de hotărârea dură a lui Juventus. „Bătrâna Doamnă” i-a interzis lui Pogba să călătorească la Cupa Mondială pentru a urmări de pe stadion finala Argentina – Franța.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Juventus i-a interzis lui Paul Pogba să călătorească în Qatar pentru a urmări meciul Franței

Franța s-a confruntat cu numeroase probleme de lot, atât înaintea startului turneului final, cât și pe parcursul competiției. Pe lângă Paul Pogba, N’Golo Kante și Karim Benzema sunt alte două staruri care nu au putut evolua pentru Franța la Campionatul Mondial 2022.

Emmanuel Macron, președintele Franței, nu i-a uitat pe fotbaliștii accidentați ai Franței și i-a invitat în tribunele arenei Lusail Iconic Stadium. Juventus nu a fost de acord cu intenția lui Macron și i-a interzis lui Paul Pogba să zboare în zona Golfului.

ADVERTISEMENT

Formația condusă de Massimiliano Allegri consideră că mijlocașul francez trebuie să rămână în Europa pentru că nu este recuperat 100% și se așteaptă ca fotbalistul să revină pe gazon la începutul anului viitor.

Karim Benzema a fost lăsat de Real Madrid la Cupa Mondială din Qatar

Karim Benzema a ratat șansa să celebreze la Campionatul Mondial câștigarea Balonului de Aur. Atacantul lui Real Madrid a fost inclus în lot de Didier Deschamps, însă fotbalistul francez nu a prins niciun minut pe teren.

ADVERTISEMENT

Real Madrid i-a permis lui Karim Benzema să asiste din tribună la meciul Argentina – Franța. Atacantul „galacticilor” a revenit la antrenamente, mai mult decât atât, a fost pe teren în meciul amical al celor de la Real Madrid împotriva lui Leganes, scor 1-1.

ADVERTISEMENT