Fost campion mondial cu Italia, ameninţat la el acasă!

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
15/04/2018, 14:46
Fost campion mondial cu Italia, ameninţat la el acasă! GALERIE FOTO

Una dintre partidele weekendului trecut din Serie B a fost confruntarea dintre Pescara şi Bari. Între suporterii celor două echipe există o duşmănie de mult timp şi forţele de ordine au învăţat lecţia, indiferent unde cele două echipe s-ar întâlni, la Pescara sau la Bari, fiind în stare de alertă încă din seara premergătoare meciului.

Scenariul s-a repetat la indigo şi acum şi Pescara s-a transformat într-un oraş cu poliţia patrulând pe străzi. Cu toate acestea, jucătorii de la Bari nu au putut să beneficieze de un somn liniştit, pentru că un grup masiv de suporteri pescarezi s-au postat toată noaptea în faţa hotelului şi au provocat zgomot pric orice mijloace, inclusiv aruncând două bombe artizanale. 

Ultraşii s-au dus acasă la antrenorul lui Bari

Cele două echipe nu s-au putut desprinde pe teren, meciul terminându-se 2-2, rezultat care menţine pe Bari pe locul 5, consolidând poziţia de baraj, iar pe gazde, cu 39 de puncte, la doar o lungime de zona locurilor de baraj, dar pentru play-out.

Cel mai grav lucru s-a petrecut la locuinţa antrenorului lui Bari, fostul campion mondial în 2006 cu Italia, Fabio Grosso. Ultraşii din Pescara nu i-au iertat faptul că deşi este localnic antrenează tocmai la Bari şi a devenit marele trădător. Pereţii case au fost mâzgăliţi, iar la intrare i-a fost agăţat un cocoş mort, cocoşul fiind simbolul lui Bari.

Închide ×