Sporturi

Un campion mondial și-a întrerupt nunta din motive incredibile! Ce s-a întâmplat cu mireasa și invitații

29.08.2020 | 10:25
Un campion mondial sia intrerupt nunta din motive incredibile Ce sa intamplat cu mireasa si invitatii
ADVERTISEMENT

Rusul Zaurbek Sidakov, dublu campion mondial de lupte, și-a întrerupt nunta din motive incredibile, după ce a aflat detalii picante din viața celei care urma să-i fie soție.

Sidakov, în vârstă de 24 de ani, este medalita cu aur la Campionatele Mondiale de Lupte din 2018 și 2019, în cadrul categoriei 74 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Născut în orașul Beslan din Oseția de Nord, Zaurbek Sidakov trebuia să reprezinte Rusia la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020, dar acestea au fost anulate.

Nunta unui campion mondial a fost întreruptă din cauza miresei

Profitând de perioada de inactivitate cauzată de pandemia de coronavirus, campionul mondial a decis să se căsătorească cu superba Madina Pliyeva, dar chiar în timpul petrecerii la care participau 500 de perosane Sidakov și-a ieșit din minți și a întrerupt nunta.

ADVERTISEMENT

campion mondial întrerupere nuntă 1

Publicația The Scottish Sun scrie că luptătorul a întrerupt nunta chiar înainte de dansul mirilor, după ce a primit pe telefon mai multe mesaje și fotografii în care i se tranmitea că viitoarea sa soție a fost în trecut escortă.

 

Înnebunit de pozele și mesajele primite, sportivul ar fi târât-o de păr pe Madina Pliyeva, fiind nevoie de intervenția prietenilor pentru a se calma. Sidakov a fost luat de prietenii săi și dus într-o altă locație pentru a se relaxa și a nu face un gest nebunesc.

ADVERTISEMENT

campion mondial întrerupere nuntă 3

Invitații au trebuit să părăsească zona, dar presa din Rusia scrie că Sidakov și Madina au apucat să le ia darul înainte să se certe. Iar totalul este unul impresionant: aproape 90.000 de euro!

Madina Pliyeva a fost dusă la spital de familia ei, iar acum se ascunde în Moscova. După ce a aflat motivul pentru care nunta a fost anulată, tatăl miresei ar fi suferit un atac de cord.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că mesajele au fost trimise de soția geloasă a unui miliardar rus în vârstă de 60 de ani, care ar fi avut o aventură cu tânăra mireasă.

ADVERTISEMENT
Tags: