Sport

Un campion mondial vine să resusciteze tripleta Messi – Mbappe – Neymar. Cine e pe lista șeicilor de la PSG

Șefii lui PSG au decis să se despartă de Mauricio Pochettino la finalul sezonului, iar cel care ar putea fi chemat pentru a pune pe șine tripleta Leo Messi, Kylian Mbappe, Neymar este un fost campion mondial.
02.05.2022 | 16:00
Un campion mondial vine sa resusciteze tripleta Messi  Mbappe  Neymar Cine e pe lista seicilor de la PSG
Șefii lui PSG au decis să se despartă de Mauricio Pochettino la finalul sezonului, iar cel care ar putea fi chemat pentru a pune pe șine tripleta Leo Messi, Kylian Mbappe, Neymar este un fost campion mondial. Sursă foto: EPA-EFE/YOAN VALAT
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că Pochettino a părut destul de sigur de poziția sa în capitala Franței, este greu de crezut că Nasser Al-Khelaifi va trece prea ușor peste eliminarea prematură din Champions League.

Messi, Mbappe și Neymar ar putea fi antrenați de un campion mondial

În momentul de față, conducătorii clubului PSG nu au făcut niciun anunț oficial despre Mauricio Pochettino, deoarece vor să aibă o variantă sigură pentru înlocuirea sa, iar numele de pe listă sunt unele de top

ADVERTISEMENT

Primul pe lista parizienilor se află Zinedine Zidane, dar negocierile trenează pentru că fostul mare fotbalist vrea mai degrabă să devină selecționerul Franței. Așa a apărut informația că se încearcă aducerea lui Antonio Conte, iar italianul ar fi tentat de o mutare în Ligue 1.

Doar că șefii lui PSG vor să se asigure că au o mutare sigură în vară când îl vor da afară pe Pochettino și, conform publicației Sport l-a trecut pe listă și pe Joachim Low, campion mondial cu naționala Germaniei, despre care se crede că are capacitatea de a revitaliza tripleta de aur formată din Leo Messi, Kylian Mbappe și Neymar.

ADVERTISEMENT

Low nu a mai antrenat la club din 2004

Low, în vârstă de 62 de ani, a condus naționala Germaniei timp de 15 ani, între 2006 și 2021, și a decis să ia o pauză după ce și-a încheiat contractul în vara trecută, deși s-a vehiculat că va prelua imediat o echipă de club.

Ultima experiență a lui Low ca manager la nivel de club a fost în 2004 pe banca Austriei Viena. Ulterior, timp de doi ani a fost antrenor secund al echipei naționale a Germaniei, iar apoi a devenit principal, și a câștigat Cupa Mondială în 2014 și Cupa Confederațiilor în 2017.

ADVERTISEMENT

Ce vedete rămân la PSG

Rămâne de văzut dacă Joachim Low va fi în cele din urmă alegerea celor de la PSG și ce va mai găsi neamțul la sosirea pe Parc des Princes, deoarece campioana din Ligue 1 ar putea să rămână fără o parte dintre vedete.

Kylian Mbappe mai are două luni de contract cu parizienii și presa a vehiculat că a ajuns deja la un acord cu Real Madrid pentru a merge pe Santiago Bernabeu. Președintele Florentino Perez l-a convins cu un contract pe 5 ani, un salariu stagional de 50.000.000 de euro și un bonus la semnătură de 100 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Viața extrasportivă și realizările prea puține comparativ cu așteptările fanilor și ale oficialilor, plus salariul exorbitant pe care îl încasează, i-au diminuat serios șansele lui Neymar să mai continue pe Parc des Princes. Astfel că există posibilitatea la Low să-l mai găsească la Paris doar pe Messi.


  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Troyes: 1,80 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT