News

Un candidat la alegerile locale a decedat din cauza infecției cu Covid-19: ”Și dacă voi muri tot voi câştiga”

15.09.2020 | 11:56
Un candidat la alegerile locale a decedat din cauza infectiei cu Covid19 Si daca voi muri tot voi castiga
ADVERTISEMENT

Bogdan Simion, un candidat pentru postul de primar într-o localitate din județul Dâmbovița, a murit din cauza infecție cu Covid-19.

Decesul candidatului din partea Partidului Ecologist (PER) la funcţia de primar al comunei Vulcana Pandele, a fost confirmat marți de Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște.

ADVERTISEMENT

În vârstă de doar 49 de ani, Simion suferea de obezitate, iar de curând s-a infectat cu o formă gravă a noului coronavirus.

Candidat la alegerile locale, decedat din cauza Covid-19

Bogdan Simion, de profesie jurnalist, s-a stins din viață după ce a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2. Pe 6 septembrie, în timp ce era internat, acesta scria pe Facebook ca va reveni în cursa electorală de la Vulcana Pandele, acolo unde candida la funcția de primar.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile, starea sa de sănătate s-a înrăutățit considerabil, iar bărbatul a dezvoltat insuficiență respiratorie severă şi a intrat în comă, fiind intubat.

Mesajul lui Simion de pe patul de spital: ”Și dacă voi muri tot voi câștiga”

De pe patul de spital, Simion transmitea mesaje pozitive în ultimele zile de viață: ”Și dacă voi muri tot voi câştiga, că nu mă mai pot scoate de pe buletinul de vot”, spunea Simion.

ADVERTISEMENT

Treptat, starea sa a devenit tot mai gravă, iar la începutul lunii scria pe Facebook că: ”Nu mă simt foarte bine, însă un lucru trebuie sa știți…ca nu am abandonat lupta!

PS: Fac această precizare, pentru că tot aud vorbe urate la adresa mea cum ca ar fi alte motive pentru care m-aș fi dat la fund in plină campanie electorală! Vă salut cu mare drag pe toți!”, a scris Bogdan Simion.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul era candidat la primăria Vulcana-Pandele, din partea PER, iar în ultima perioadă obișnuia să transmită informații live locuitorilor de aici, chiar de pe patul de spital, sub forma unui jurnal video.

ADVERTISEMENT