Un candidat la şefia FRF a făcut un anunţ hotărât. “Dacă nu ies preşedinte, mă retrag din activitatea fotbalistică!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
25/03/2018, 08:23
Un candidat la şefia FRF a făcut un anunţ hotărât. “Dacă nu ies preşedinte, mă retrag din activitatea fotbalistică!”

Marcel Puşcaş este unul dintre cei oamenii din fotbalul românesc care va candida pentru şefia FRF, iar acesta proneşte cu a treia şansă la câştigarea alegerilor, după Ionuţ Lupescu şi Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al Federaţiei.

Acesta şi-a făcut deja planurile dacă nu va reuşi să iasă preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal. Marcel Puşcaş a anunţat că se va retrage din lumea fotbalului românescă dacă nu va ajunge la Casa Fotbalului. Mai mult, acesta susţine că nu va susţinie pe nimeni dacă el nu va ajunge în turul II.

“Înseamnă că nu se doreşte programul meu!”

“Nu vreau să intru în nicio echipă. În cazul în care nu sunt ales preşedintele FRF, abandonez activitatea fotbalistică, pentru că înseamnă că nu se doreşte programul meu. Fără falsă modestie, singurul program viabil este al meu”, a spus Marcel Puşcaş, conform telekomsport.ro.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×