Un CANDIDAT la şefia FRF îl acuză pe DRAGOMIR că aranja meciuri! Mitică răspunde dur: “E BOLNAV mintal!”

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
15/02/2014, 12:10
Un CANDIDAT la şefia FRF îl acuză pe DRAGOMIR că aranja meciuri! Mitică răspunde dur: “E BOLNAV mintal!” GALERIE FOTO

UPDATE, 12:41 / Contactat de FANATIK.RO, Dumitru Dragomir a oferit o replică acidă la afirmaţiile lui Sorin Răducanu: “Se găsesc toţi dobitocii să vorbească. Dacă vorbesc asta, înseamnă că sînt bolnavi mintal! Unde s-a ajuns… Cine candidează la şefia FRF! Fac pariu cu orice că ăsta nu ia şapte voturi. Cred că o să ia doar unul, al lui. Dar, dacă stau să mă gîndesc bine, nici nu are drept de vot”

Sorin Răducanu, care a anunţat că va candida pentru postul de preşedinte al FRF, a făcut mai multe dezvăluiri incendiare despre Dumitru Dragomir.

“Am participat la multe meciuri aranjate în Romania. La Braşov, cînd era preşedinte Dragomir, am jucat împotriva Flacărei Moreni, care avea preşedinte pe generalul Ghenoiu, şef la paşapoarte. Dacă jucam pe bune le-am fi dat patru, cinci goluri. Vine Dragomir în cantonament şi ne-a luat cu d-alea: «Bă, băieţi, eu nu vă spun să pierdeţi, dar aveţi şi voi nevoie de una, de alta, însă dacă pierdeţi aveţi primă de 7.500 de lei», în condiţiile în care la victorie, acasă, primeam 4.000!”, a dezvăluit Sorin Răducanu la Sport Total FM.

raducanu

Închide ×