Alegeri 2024

Un candidat PNL acuză PSD că pregătește fraude la vot. Robert Sighiartău: ”Sunt disperaţi şi încearcă fraudarea acestor alegeri”

Candidatul PNL la șefia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud susține că are semnale că se pregătesc fraude la vot în anumite comunități.
07.06.2024 | 20:05
Un candidat PNL acuza PSD ca pregateste fraude la vot Robert Sighiartau Sunt disperati si incearca fraudarea acestor alegeri
Robert Sighiartău avertizează că PSD se pregătește să fraudeze votul Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Deputatul Robert Sighiartău le-a cerut cetățenilor „să fie gardienii democraţiei în judeţ” şi să semnaleze pe reţelele sociale şi la Poliţie orice abatere.

Un candidat PNL acuză PSD că pregătește fraude la vot

Robert Sighiartău, care candidează din partea liberalilor pentru funcția de președinte al CJ Bistrița-Năsăud spune că, din disperare, PSD ar urma să apeleze la mai multe metode de fraudare a votului.

ADVERTISEMENT

„Am primit nenumărate semnale din partea unor cetăţeni din judeţul Bistriţa-Năsăud că se pregătesc anumite fraude, în anumite comunităţi unde sunt şi persoane vulnerabile, de la voturi plătite, la metoda ‘suveică’ şi la multe alte lucruri prin care se încearcă fraudarea votului, aşa că îi rog pe toţi reprezentanţii din secţii ai Partidului Naţional Liberal, ai celorlalte partide anti-PSD să fie vigilenţi şi să ne asigurăm că pesediştii nu pot fura la aceste alegeri, pentru că ei sunt disperaţi şi încearcă fraudarea acestor alegeri.

De aceea, îi rog pe toţi cetăţenii care vor vota duminică să fie gardienii democraţiei în judeţul Bistriţa-Năsăud, iar dacă sesizează ceva fraude, indiferent de secţiile de votare, să le pună pe Facebook, pe TikTok, să sune la Poliţie, să sune autorităţile, tocmai pentru a nu-i lăsa să fure. Nu pot ei fura cât puteţi voi vota, oameni buni”, a afirmat Robert Sighiartău, în conferinţa de presă de la finalul campaniei electorale.

ADVERTISEMENT

Deputatul PNL a îndemnat alegătorii să iasă în număr cât mai mare la vot duminică, 9 iunie, şi s-a arătat convins că bistriţenii îşi doresc o schimbare la nivelul conducerii Consiliului Judeţean.

„Oamenii vor schimbare. După 12 ani de administraţie PSD – Radu Moldovan, nu avem centuri ocolitoare, drumuri expres, avem cea mai scumpă apă din Transilvania, avem instituţii corupte şi pline de rubedenii şi pile ale camarilei PSD. (…) După 9 iunie, vom începe curăţenia generală la Consiliul Judeţean”, a mai spus Robert Sighiartău.

ADVERTISEMENT

Șase candidați își dispută preşedinţia Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud: preşedintele în funcţie, Radu Moldovan (PSD), Robert Sighiartău (PNL), Ovidiu Florean (AUR), Ionuţ Simionca (ADU), Lorant Sas (REPER) şi Mircea Taloş (PNŢMM).